Senaste material av Belgianblue

  1. B

    Tillslag Xtc 700

    Jag har en xtc 700 där jag bytt variator. Variatorn är från en MM700 och det känns som det har blivit en stor skillnad på maxvarv och tillslag. Tillslaget ligger på 6000 och den verkar kunna varva hur mycket som helst. Någon som har något tips hur man ska få till det?
  2. B

    Killen som skulle köra över ån

    http://www.idiot.se/2009/03/12/snoskoter/ Otur?
  3. B

    XTC 700 -98 Vilket tändstift?

    Jag va och köpte nya tändstift idag. Jag hade ingen aning om vilka jag skulle ha med försäljaren kollade i någon lista där det stog att den skulle ha ett stift som heter BR9ECS. När jag kom hem och skulle byta stog det BR9ES på dom gammla ! Vad är skillnaden? Kan jag köra på bägge?
  4. B

    XTC 700 med ny variator. Problem??

    Jag har nu bytt variator på min Xtc 700. Jag fick tag på en variator från en Mountain Max 700 -01 som jag köpte för 2000kr. Det har blivit en viss skillnad känns det som, iaf så kör jag 120km/h så varvar den 9000varv och det finns kvar att ge men jag vet inte om man törs. Den är betydligt...
  5. B

    Vilket bränsle samt vilken olja kör ni med?

    Som rubriken lyder "Vilket bränsle samt vilken olja kör ni med?"
  6. B

    Köpa primärvariator till xtc 700

    Jag behöver köpa en primärvariator till en xtc700 -98 då bägge skivorna har småsprickor. Ska jag köpa begagnad eller nya orginalskivor? Kan man köpa någon annan typ av variator tex Comet? isåfall vilken? Jag har fått tag på en begagnad för 3500kr. Bra pris?
  7. B

    Sprickor primärvariator. Måste jag byta?

    Jag har problem med min xtc-700. Det har blivit sprickor på bägge skivorna på primärvariatorn är jag i behov att byta nu eller ska man vänta? Bifogar en bild där ni kanske kan se något. http://server2.uploadit.org/files/Belgianblue-sprickor.jpg