Senaste material av Buktarn

  1. Buktarn

    600 HO SDI dör under körning

    Hej. Har en Summit 600 HO SDI -08 som dör lite då och då, det är precis som om man dödar den på knappen. Den startar direkt efter att den har stannat. Jag tror att prolemet kom i samband med att den släkte ett tändstift. Någon som har varot med om liknande? Mvh, Buktarn
  2. Buktarn

    En bakra balata g-type

    Hej, såg att det sitter två balataremmar på mit Enduro 494 -98. Så min fundering är varför sitter det en bakre balata??
  3. Buktarn

    Evo/zx buk på G-type

    Sitter och spekulerar på om detta skulle passa att sätta på en evo/zx buk på G-typen. Någon som provat eller vet? Mvh, Buktarn.
  4. Buktarn

    Längd på axel till vinkelväxel?

    Måste beställa en ny axel till vinkelväxeln på min Enduro 494 -98. Undrar vilken längt det skall vara. 65mm, 75mm eller 85mm. Undrar också vars man kan få tag på ny vinkelväxel?
  5. Buktarn

    Sämsta skotern du haft?

    Det märks att folk är nöjda med sina Lynxar :) Endast 4st som har varit missnöjda med sin Lynx. Själv har jag bara haft en skoter. Den har väll både sina bra och dåliga sidor. Men så är det ju med de flesta skotrar.
  6. Buktarn

    Höjja G-Type

    Funderar på att höjja min Enduro 500. Någon som kan visa lite bilder på hur ni ha gjort? Tack på förhand, Buktarn
  7. Buktarn

    Skoterkort

    I norge har dom ju åldersgräns för kubik ock dom ju också en lag som säger att man inte får köra 2.5km från väg eller nåt sånt. Men det är ju en helt annan skoter kultur i sverige. Tror aldrig att något sådant om körförbud eller kubik klasser skulle gå igenom. Dom kan hällre trycka i folk lite...
  8. Buktarn

    Huvgaller Enduro 494

    Ska sätta huvgaller på på min Lynx Enduro 494. Frågan är bara hur jag ska fästa det. Hört många som säger man ska fästa med clips. Finns det att beställa på internet nånstans? Eller finns det nåt smidigare sätt att fästa?
  9. Buktarn

    hur gammal var du när du fick köra skoter första gången?

    Jag var 5år när jag och lill brorsan köpte en kitty cat. Har inget minna av att ja körde innan. Sen så var jag väll kanske 7 när jag började köra vä mors/farsan sittande bakom mig.
  10. Buktarn

    många yngre som har nya fina skotrar

    Jag sparade då ihop till min själv. Morsan o farsan betala int ett öre i han. Var tvungen betala bensin för att hämta skotern med. Men det var de då värt :) Men man blir ju lite sur när en 10 åring kommer på en -09 och skryter (kanske lite överdrivet men de är ju så det känns). Jag är 14, fyller...
  11. Buktarn

    Göra lyktsköld

    Hur går man tillväga när man ska göra en lyktsköld? Någon som vet ett bra och enkelt sätt? :)
  12. Buktarn

    hur många skotrar har du kört?

    Kitty cat -?? Lynx 3900 -89 Ockelbo 300 -74 Polaris Sport Touring 550 -01 Polaris Idy Sport 340 -8? Yamahaa Venture FS -?? Yamaha Cs 340 -?? Lynx RE 600 -08 Hur fan ska man komma ihåg alla man har kört? xD Dedär är några iaf.
  13. Buktarn

    Hur gammal är alla?

    Är 14, fyller 15 10 dec. Köpte min första när jag var 5 år, en kitty cat. Sen så har jag väll mest kört morsan o farsans 3900 men nu ska jag köpa en ny :) Har även fått ärva en Ockelbo 300 och en Aktiv 600 ^^
  14. Buktarn

    Tror du att växthuseffekten kommer att göra att vi blir utan snö?

    Jag tror då int på nåt som væxthus effekten. Jorden går bara i sin vanliga væder rutt.
  15. Buktarn

    Hur gammal är alla?

    Jag var 5 år när jag och min bror köpte en Kitty Cat ;) Fick en Aktiv 600 för två år sen, men den går inte :P Har kört morsans Lynx 3900 sen jag var 8.