Senaste material av Bystr0m

  1. Bystr0m

    Handvärmare!

    Jag har en rev 440 -05 som handvärmarna inte funkar på! jag har testat värmarna med en batteriladdare och dom funkar. men har inge ström fram till strömbryataren, nått annat som kan vara trasigt förutom att det är nån kabel som är av? men de verkar inte vara nån kabel! eller kan man koppla dom...
  2. Bystr0m

    hur får man bort?

    Dom brukar sitta som f*n! När jag tog lös mitt kors så hällde jag på tinner i korset uppe vid gängorna, det fick stå över natten och dagen efter så värmde jag på med gasen och drog med muttermaskin och en egentillverkad avdragare på den då lossnade det. men i värsta fall måste man skära sönder det.
  3. Bystr0m

    Zr2/Zr3

    Okej:) men minns du vad den sidan hette? var det några bilder under själva bygget?
  4. Bystr0m

    Zr2/Zr3

    Tja! är det någon som vet om Zr3 buken/baljan passar på Zr2 chassit? hade tänkt byta till nyare huv och sånt :) så om det är någon som har gjort nått sånt kan den ju skriva några rader:)
  5. Bystr0m

    Passar snopro?

    Tänkte höra om snoprodämparna passar fram på en vanlig zr500 -98? för dom är väl längre? :)
  6. Bystr0m

    vilken zr har jag??

    du kan se på styret om det sitter en rund styrpad så är det första och om det sitter en stor styrpad som täcker hela styret så är det andra, vet inte om det är olika styren. Och om buken/baljan är svart är det första och om den är grön är det andra!
  7. Bystr0m

    variatordelar

    Dom sitter väl på glidklackarna? du måste ta isär hela variatorn och korset brukar sitta rätt bra.
  8. Bystr0m

    Byta plats Hel/halvljus ZR

    det är ju fult med dom två yttre på helljus så jag fattar inte varför du ska ha det som halvljus? det är väl bättre att du kopplar så att alla tre lyser på hel och att mitten lyser på halv det blir ju snyggare :)
  9. Bystr0m

    Hur långt har du kört i år?

    jag har kört 50mil men då har den stått och väntat på grejer i 4-5veckor
  10. Bystr0m

    Hjälp mig (startproblem)

    Jag kanske ska säga att mitt problem är löst så att andra kan ta del av tipset, de var nya reedventiler som gjorde susen :rolleyes: nu startar den på första draget jämt :)
  11. Bystr0m

    Variatorkors

    När jag tog lös mitt kors så hällde jag på tinner i korset uppe vid gängorna, det fick stå över natten och dagen efter så värmde jag på med gasen och drog med muttermaskin plus en likvärdig avdragare då lossnade det. men i värsta fall måste man skära av det.
  12. Bystr0m

    ZR-600 EFI GreenClicker ( 1998 ) Fakta & Info... ?

    Men ni måste väl kunna tänka lite själv !
  13. Bystr0m

    ZR-600 EFI GreenClicker ( 1998 ) Fakta & Info... ?

    Sv: Söker info om ZR600 -98 Du kan kolla på www.google.se så ska du nog hitta fakta :)
  14. Bystr0m

    Zl 500 går dåligt

    Jag har en zr 500 -98 som beter sig lika :( har bytt reedventiler och tror min går bättre nu har inte kunnat testa för jag upptäckte lite problem med variatorn när jag bytte reedventiler :( men kan återkomma med nytt svar i veckan när jag fått grejerna till variatorn.
  15. Bystr0m

    ZR-500 ( 1998 ) Bluddrar... ?

    Sv: Zr 500 -98 det kan vara reedventilerna !