Senaste material av Coopa

  1. C

    variator fråga

    är spindeln i primären på en v-max vänster elleer höger gänga?
  2. C

    44 matta på switchback

    måste man modda för en 44as matta på switchback -07?
  3. C

    Switchback 08

    Har någon nån aning om det finns dubbeldyna att skaffa till Switchbacken 08? Isåfall varifrån?
  4. C

    Switchback fst750 ?

    Funderat på ny skoter och vill gärna höra lite om polaris switchback fst 750, vill man äga en sån? Motorpålitlighet? Köregenskaper etc...
  5. C

    Skrammel i primären.V-max

    Som rubriken lyder så har jag skrammel i primärvariatorn på v-max, vad beror detta på? och hur får man enklast bort denna för eventuell service?
  6. C

    Höjja boogien? v-max xtc

    Kan man höjja boogien på v-max 600 -98 enbart genom att byta till en längre stötdämppare bak i boogien?
  7. C

    Drivaxelproblem v-max 600 -98

    Har lossat kädjehuset och tatt bort lagret på variatorsidan men får ändå inte ut drivaxeln. Vilka av hjulen skall vara rörliga? boogien och mattan är också borta...
  8. C

    Sprängskisser xtc 600

    Har någon sprängskisser på yamaha v-max 600 årm -99. skulla va tacksam, det sjunger en aning i lagren i motorn och vill gärna se ritningar med eventuella lagerdimensioner innan jag öppnar upp!:blink:
  9. C

    V-max 600 kolvar

    begagnade standardstorlek kolvar till yamaha v-max 94-99. Märke sno pro, körda ca 500km. bra skick. ta kontakt för bilder.
  10. C

    Variatorproblem v-max 600?

    Var ut o lekte i snön idag och det känndes som om skoter var halvt kraftlös ibland och när jag försökte få full fart ur henne ville den inte hårdare än 110, känndes n par gånger som om den växlat fel. inte en enda gång över 7500rpm. är detta variatorproblem?:Cry:
  11. C

    Vx 600 xtc

    Tjena killar o tjejer! Är ny här, har en vmax 600 xtc från 99 och undrar hur höga kammar man får rum med i tunneln på denna maskin. Har funderat på en matta med 38mm kam.