Senaste material av cutlass

  1. C

    Arctic cat zr800 årsmodell 01

    Arctic cat zr 800-01 Bytes mot Polaris! Zr går bra och är fin i skicket! Visst finns det väl några små skador men inget allvarligt men som sagt det är ju en använd begagnad skoter! Renoverade förgasare förra vintern! Bytes mot polaris i samma prisklass! Hör av dig om du är intreserad!
  2. C

    Köpa Polaris Cutlass SS

    ligger en 440 i delar ute på blocket kom ut den 20 nov i gävleborgslän! vet inte om den är kvar han hadde även flera skotrar!
  3. C

    Köpa Polaris Cutlass SS

    sålde faktiskt 3st cutlass nu i sommras 2st 440 och en 340 till hälsingland! alla 3 för 5500kr!! synd att jag inte väntade till nu då!
  4. C

    Skoterfirmor!

    jag menade inte att hänga ut någon firma utan jag ville bara veta om det var flera som råkat ut för detta! och hadde jag velat hänga ut firman så hadde jag satt ut namnet också men det gjorde jag inte! men 2 månader är väldigt lång tid!
  5. C

    Cdi box?

    Jag har en skidoo mach1 91 och ska nu sätta i en motor från en mach1 89 och på 91 och 89 är det olika cdi boxar måste jag även byta cdi boxen eller kan jag låta 91ans cdi box sitta i?
  6. C

    Skoterfirmor!

    Ok har nu fått regbeviset tog nästan 2 månader!! så äntligen är man skoterägare igen!!
  7. C

    Skoterfirmor!

    Tänkte kolla med er här om det är många oseriösa skoterfirmor? Är det någon som har erfarenhet av sådana här? köpte själv en skoter på en firma för ca 1 månad sen och har fortfarande inte fått regbeviset!
  8. C

    Skidoo mach1

    Tänkte kolla om någon här vet vart man kan hitta gummidamasker till styrstagen dom sitter på baljan där styrstagen går ut! och dom ska passa till en skidoo mach1 91a! finns det någon annanstans än hos skidoo handlare? Rinab fick lov att ha orginalnummer på damasker för att kunna få fram vilka...
  9. C

    Köpråd mach1

    hur är mach 1 årsmodell 89 och framåt? vad ska man titta på vid köp! hur är bränsle förbrukning vid tö-snö? hur är den att köra i lössnö? har hört att den är tung och klumpig stämmer det? tacksam för svar eftersom jag funderar p att köpa en sådan!
  10. C

    Varför går min 503'a sämre när den blir varm ?

    Sv: vad för fel ? blir dålig när den blir varm :S kolla variotorn om den inte nyper åt remmen jag hadde det problemet på min skoter så då fick jag lov att byta variatorn!!!
  11. C

    Drivaxel!!

    Tänkte kolla om någon vet hur drivhjulen på driv axeln sitter fast är dom bara på pressade på axeln eller är dom limmade eller sitter dom fast på något annat vis?? tacksam för svar!!!
  12. C

    Motor problem!!

    motorproblem! Jag har bytt bränsle slang och bensin slang och vakum slang!! bränsle pumpen är det bara att byta båda näten i eller?? hur gör man rent filtret i tanken??
  13. C

    Motor problem!!

    Jag har problem med min Polaris cutlass 440 81a den går bra upp till halvgas sen ökar man så dör den!! och släpper man gasen och börjar om så går den bra till halv gas igen!! men om jag har choken på så går den bra hela tiden!! den får nog för lite soppa men jag har provat 2st andra förgasare...