Senaste material av Erikxson

  1. E

    Reparation av BOA knäppning

    Jag tänkte att jag skulle komma med ett tips till er som har BOA knäppningen på era skor. BOA lämnar livstidsgaranti på deras knäppningar så ni som åker runt med trasiga skor så är det bara gå in och beställa från deras hemsida. https://www2.boatechnology.com/warranty.php Leveranstiden var ca...
  2. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Hur är läget i åkersjön/bakvattnet? Skare eller bara halvhårt?
  3. E

    Snabbfäste krängningshämmare Skidoo

    Säljer ett stycke snabbfäste för skidoo krängningshämmare. (860200260) Pris. 350:- inkl. Frakt
  4. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Så jävla dumt att när man var i Ljungdalen var det snöstorm sen dagen när man ska åka hem då är det strålande sol och puder upp till bröstet!
  5. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Tackar för snabbt svar! Får väl se om man tar sig dit nånting då ressällskapet tuggar mest led. :/ Var där v.10 ifjol och då var det inge vidare före tycker jag. Hoppas på mer puder iår.
  6. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Någon som vet hur föret är i Ljungdalstrakten, Dal och fjäll. Samt om det finns något roligt lekställe relativt nära byn för lättare klättring för en Renegade med 44'as matta.
  7. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Uppdatering ang. snödjup i Hassela: Riktigt fint före nu. Sänningstjärn/Malungen har fått ca. 30cm snö senaste dagarna så MattiasElg passa på att åka imorgon! http://imgur.com/bBQxLlo
  8. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Förra veckan var det ca 40-50cm packad snö med 5-10cm puder, efter veckans snöväder har det ökat på med ca 10cm.
  9. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Förra helgen var det ca 40cm (uppskattat) packad snö i Hassela och nysnön har inte vräkt ner där så max 5-10cm puder på skaren.
  10. E

    Värt att tänka issäkerheten i vinter!

    Läs mer på Snofeds hemsida. http://www.snofed.se/default.asp?pageid=33857 Det är en bara en påminnelse för dom som inte ser den klistrade tråden!
  11. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Japp det var jag de. Nej jag tänkte bara jag skulle hinna ut på vägen innan du skulle köra vidare. Jag provade bara köra leden Norr om Atlas, men eftersom jag inte kört där förr och kryssen var översnöade så var det lite småsvårt att hitta rätt. Åkbart var det men man fick väl ta det lite lugnt...
  12. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Jag var ute och körde och jag tyckte det faktiskt gick rätt bra att köra i Tierp. Visst man var ner i lingonriset rätt snabbt när man började svarva men det gick bättre än jag trodde.
  13. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Hassela 1/12-12 http://i.imgur.com/DIFyi.jpg
  14. E

    Snödjup i Sverige just nu?

    Det blir en påhälsning hos farsan nästa helg som bor i Hassela! Själv har man fått nöja sig med 2dm här nere i Uppland!
  15. E

    SkiDoo Renegade X 600 E-tec -10 - Övervarvar

    Tjenare nu har det äntligen kommit lite snö där jag bor och har precis fått i mitt nyköpta variatorkit. Men den vill övervarva så pass mkt att varvstoppet slår i. Har inte sett hur pass mycket den varvar.. Men den går bra så länge man inte trycker fullt. Jag köpte ett färdigt kit där det stog...