Senaste material av Eson

  1. Eson

    Erfarenheter av Lynx Re 800 Powertek -10 ?

    Som topic lyder, är det någon som har några erfarenheter av Lynx Re 800 Powertek -10? För och nackdelar?
  2. Eson

    variator bestyckning snopro 600sx -09

    tycker att den har så lågt tillslagsvarv och går på överhuvudtaget låga varv när man kör. det sitter en svart fjäder och 60grams vikter i primären. någon som vet om dom ska vara så eller kan det vara något som börjar bli dåligt?
  3. Eson

    dämpar intsällning

    Är det någon som kan tala om för mig hur och vad jag ska ändra på dämparna i boggien när man åker riktigt fort på en guppig led och bakdelen på skotern bara "kastar" i sidled? det sitter nå fox dämpare på den.
  4. Eson

    snopro 600 strömlös

    Har nyss köpt en snopro 600 -09, så drog jag iväg till fjälls igår för en provtur och det var en sjuk maskin att gå! men efter ett tag så dog alla lysen och handvärmarn sluta fungera så skotern vart helt strömlös. någon som har nå tips på vad som kan ha hänt?
  5. Eson

    Skillnad mellan sx/xc ?

    Som rubriken lyder, någon som kan tala om allt som skiljer mellan en sx och xc. Års -09.
  6. Eson

    El problem f7

    Har en f7 -03 med nått elfel. Det kommer inte fram nå ström upp till hastighetsmätarn. men Framlyset fungerar som det ska. och alla kablar som kommer ifrån huven går ihop i en och samma kabelstam och försvinner ner bakom motorn. Nån som vet va det kan vara?
  7. Eson

    variator

    hur mycket ska remmen "glappa" i sidled på primären? och kan man byta fjädern i primären hur som hellst, eller måste man byta fjädern i sekundären oxå? Mvh
  8. Eson

    f7 problems

    Hej. Min f7 -03 har börjat gå på 1 cylinder när man kör på låga varv men så fort man gasar på lite så går den riktigt. jag har nya tändstift och nya tändhattar men det var någon som sa till mig att det kunde vara att avgasportarna har sotat igen, kan det stämma? isf är det svårt att göra rent dom?
  9. Eson

    Försäkring på Firecat F7

    det va på Dina försäkringar
  10. Eson

    Försäkring på Firecat F7

    trygghansa kosta 26500 helår på mig, nu betalar jag 3600 för helår helförsäkring :)
  11. Eson

    Strypning?

    Jag fick en spricka i min expansionskammare, (pipa) precis i svetsen där stingern börjar på min F7 -03. då såg jag att ifrån stingern så sticker det in ett rör ca 1 dm in i själva pipan. Det måste väl strypa ganska rejält? någon som vet om man kan tabort det utan att man får motor haveri?