Senaste material av frenell

  1. F

    Spänna fjädern i sekundären på yamaha et 340

    Hur gör man då? har sett det sitter nån låsning där som jag antar att man ska slå ur. men sen då? när man slagit ur den åker allt åt helvete då så man inte vet vilket hål den suttit i?
  2. F

    Bra skoter för 20-25?

    Tänkte köpa mig en skoter snart runt 20-25..vad ska man satsa på? Ska mest åka brevid leden så måste gå skapligt i snö och ska tåla att köras hårt med...Fast det blir väll en hel del ledåkning också så den måste funka bra även där...förslag?
  3. F

    indy 500 trail misständer! Hjälp

    å fan..då lär det ju vara den på min också! får ta och beställa en=)
  4. F

    indy 500 trail misständer! Hjälp

    har inte skaffat mig nån ny spole än..men ska ta och göra det så fort som möjligt!
  5. F

    indy 500 trail misständer! Hjälp

    Ingen kondingen på den..packoboxarna är det inge fel på..måste testat att byte tändspole/cdi på den kan ju kanske vara det som *****s.
  6. F

    indy 500 trail misständer! Hjälp

    testade idag..den startade lätt och gick sådär tills den blev varm då gick den skit..stängde av den.sen ville den inge mer..vart även sämmre gnista då den var varm
  7. F

    indy 500 trail misständer! Hjälp

    Mätte spolen idag..inge fel på den..men ena tändhatten var pajj..ska testa imorn med en ny och se om den vill gå lite bättre..
  8. F

    indy 500 trail misständer! Hjälp

    och det skilljer ju mellan olika kompmätare också så man vet ju inte riktigt..kan ju vara bra!..den är ju inte komplös iallafall...srv jag hadde förut gick ju fint med 3kg i komp:P fast var lite slö.men ändå
  9. F

    Blir galen på skotern! Indy 500 trail

    Sv: Blir Galen på skoterf*n!!!!Indy 500 trail förgasarna är synkade.och den borde gå ändå om det är det..iofs inte så bra kanske men gå borde den göra iallafall..ska testa byta tändhattar imorn på den..och mäta upp spolen..nån som vet vad det ska vara för värden på den? och på stratorn? vilka...
  10. F

    Blir galen på skotern! Indy 500 trail

    Sv: Blir Galen på skoterf*n!!!!Indy 500 trail då borde den gå på det kompet..får beställa lite tändelar då!
  11. F

    Blir galen på skotern! Indy 500 trail

    Sv: Blir Galen på skoterf*n!!!!Indy 500 trail Nu får jag *****s iställe:P ingen som vet vad kompet ska ligga på ungefär på en sådan maskin?
  12. F

    Blir galen på skotern! Indy 500 trail

    Sv: Blir Galen på skoterf*n!!!!Indy 500 trail Jag sa ju att alla dina problem skulle vara ett minne blott om du skaffade en yamaha=)
  13. F

    SKI DOO (Bombardier) växelhusolja ?? Blaskig som vatten

    Jag brukar slå i 5-40 eller liknade i mina skotar eller det man har hemma..ska ju bara smörja en kjedja och några derv
  14. F

    variator 464

    Hymm okej..men undra vad man ska leta variator till? eller ska man ta veven från den andra motorn och flytta över? fast är ju en hel del jobb i onödan det.
  15. F

    variator 464

    Ne det sitter ju inte orginal motorn i den vet inte riktigt vilken årsmod det är på den.. men fans det 464 före 80? knepigt..dom kan väll inte tagiv vev från nån annan rotax motor och satt i den heller?