Senaste material av hakjo2

  1. H

    Boondocker vs freeride

    Åker mest led men behöver bra egenskaper i lössnö då det ofta är okört o mycket snö där jag håller till. Kom med bra tips ni som har erfarenhet 80-90000 som budget,
  2. H

    Är remproblemen på Brp 800 årsmodell 14-15 löst

    Funderar på att byta upp med från 600 och lite nyare maskin. När jag handlade sist så verkade det vara många som hade problem med remhaveri. Är det fixat på nyare modeller? Har en 09 nu och kör på originalrem (360 mil)
  3. H

    Skillnad Regerade 09 vs Regerade Bc 14

    Har en 09ans nu med 44matta, en 600 skall tilläggas, den går ju väldigt bra men känns brytig o tung i lössnö. Är det stor skillnad med en 14 Bc 800 tror ni. Behöver ingen värsting lösnömaskin utan just en crossover. Skriv gärna om era erfarenheter
  4. H

    Hur ska jag ställa dämparna??

    Väger 87 kg o gillar att åka fort efter led. Ibland klickar jag på extradynan o skjutsar i lugnt tempo. Har ni nå grovinställningar på dämparna grabbar?. En renegade 09 som känns svampig ibland.
  5. H

    Hjälp mej grabbar

    Har en -09 renegade med justerbara dämpare. Jag väger 87 kg o ibland klickar jag dit extradynan o skjutsar i lugnare tempo. Finns det nåt "grovtänk" hur dämparna ska ställas i olika situationer?? När jag åker själv gillar jag snabb ledkörning. Tack iförskott :)