Senaste material av heden91

  1. H

    El-back RE 600

    tjena har en lynx re som har en tendens till att när man dra igång den efter den har stot ett tag efter man kört. å då varvar den inte mer än 3500 å sen piper den som fan å så blinkar back lampan vad är de som är fel å hur fan kan ja koppla ur backen ?
  2. H

    göra rent

    tjena sprängde en rem i dag å tänkte bara höra vad ni andra brukar göra rent me ja brukar använda T-röd
  3. H

    RE -07 går på en cylinder

    tjena vill veta vad som är den vanligast orsaken till att skotern går på bara en cylinder i bland å helt plötsligt går han på båda ? tacksam för svar de är en lynx re 07
  4. H

    lynx re, svårstartad

    tjena har en lynx re å när ja starta den i dag så gick den som vanligt men sen börja den låta tamig fan som en 4-taktare men de lustiga är att den går som den ska men ryker en del är de någon som kan veta vad som har hänt
  5. H

    nu blir de åkning till helgen =) 45cm till fjälls

    nu blir de åkning till helgen =) 45cm till fjälls
  6. H

    lynx re

    tjena skulle behöva lite snabba svar är de någon som vet om dämparna från en lynx rs 09 eller 08 passar på en 07as re ? eller vad som man skulle behöva roddda om :hmmmm:
  7. H

    Lynx RE startar inte.

    tjena har en lynx re som ja hämtade för ett tag sedan å nu i helgen så skulle vi fara å köra på första snön men när vi skulle lasta den så var den helt död å helgen innan så startade den hur fint som helst men vist de var skabbiga stift men kan de bara bro på de eller är de något annat å ja den...
  8. H

    luftburk

    tjena nu är de så att ja har köpt en re 600 å tycker att de är väldigt mycke krimskrams runt luftburken så ja undrar om man inte bra kan köra me burken som sitter fast i förgasarna ? :ciao:
  9. H

    slutburk

    tjena nu är de så här att ja undrar om ja kan bygga om min slutburk som ja har på min 440 när ja ska sätta i en 600 motor å vad behöver ja göra för att de ska gå om de går att bygga om `?
  10. H

    Motor från XP i REV.

    tjena är de någon som vet om en xp motor passar i en rev ? :ciao:
  11. H

    Får en pipa från xp får plats i rev chassit

    är de någon som vet om en pipa från en xp får plats i rev chassit ? funderar på att stoppa ner en rs 600 i min rev
  12. H

    xp motor i rev 05 ?

    tjena de är så enkelt att ja får köpa en 600 rs motor av en kompis men de är ingen pipa till den så ja kan ju inte testa om de passar i mitt chassi så nu undrar ja om de är någon som vet om de funkar ? alltså om pipan passar me burk eller om den inte passar alls ? :rock:
  13. H

    vinylplast

    tjena är de någon som vet vart man skulle kunna köpa vinylplast till å klä chassit me eller funkar de å klä me någe annat mvh: anton
  14. H

    IQ440 stendöd

    tjena nu var de så här att ja var ute å körde en sväng igår när min maskin plötsligt bara tvär dog å sen gick den inte å dra igång så när ja kom hem så rev ja toppen å såg att kolvarna var vita från kanten å typ 5mm in på kolven vad kan de bero på ? tacksam för hjälp :ciao:
  15. H

    statar inte

    tjena behöver lite hjälp det var så här att ja bytte cdi box för att den gamla var trasig å när den nya var på plats så funka den som vanligt men efter att ja stängt av skotern på dödaren på styret så vill inte skotern starta ? vad kan de vara ?