Senaste material av Jörgen mattsson

  1. J

    X-ride mcx 180

    Hej tänkte införskaffa mig en 180 mcx kitt . Men funderar på vadmal ska köpa för variator bestyckning Shockwawe Helix och 55g supertipp men någon som vet om man skall byta Någon variator fjäder och vad man ska ha för vikt på vikterna??
  2. J

    Drevning rush 800 -11

    Hej undrar om det finns någon rek tabell på drev kedja rush? Samt vad ni andra kör för drevning för att få remmen att hålla även vid djupsnö körning.
  3. J

    Förstyva motorkuddar på xp

    Har läst att vissa epoxy fyller motorkuddarna för att få dom styvare. Men vilket medel/spackel brukar ni använda och vart får man tag på det? måste man då borra ur för bulten eller gängar man i det då? Vet att de finns kuddar från rs som ska vara styvare men dom lär vara ganska dyra?
  4. J

    Xp 800 -08 fullgasproblem?

    Hej märkte nått skummt problem i dag. då jag håller full gas en längre tid smäller den å går ner på varv som ett varvstopp ungifär.. knack sensor? den står dirn dirn dirn dirn dirn!!! på tomgången efter man kört hårt fast tjejen har samma på sin tnt 09 50mil. provade att ställa ner premiären...
  5. J

    förgasarBestyckning xp 800 -08

    Hej min skoter smäller efter man stängt av den undrar vad de ska va för bestyckning orgenal 0-500 över havet läste nånstans att dom går snålt lågfart och fett på högfart stämmer det? vad har ni för inställningar på era xp 800
  6. J

    Xp 800 -08 primärvariator

    Tänkte öppna på primärvariatorn i dag plockade lös centrumbulten på veven och skulle lös med yttre skivan för att rengöra. Får inte lös den ska inte den bara gå att dra rätt ut? provade knacka med en gummiklubba utan resultat. Hur får man lös den yttre skivan?