Senaste material av johanstorm

  1. J

    oljeblandning??

    tjena, nån som vet vad det skall vara för oljeblandning i en mxz 440x -04:a??
  2. J

    Suckar vid gaspådrag??

    Hej! Har en ski-doo mxz 440 -04 som annars går bra men när man kör med ca 6000rpm och drar fullt så suckar motorn. Nån som har en ide om vad det kan vara?
  3. J

    440?

    Polaris proX 440 -04
  4. J

    hur lång går en skoter?

    tjeenare...jag har en Polaris edge X 600 -03 som nu har går ca 10000km. Är det nånting som skulle behövas göras år motorn eller är det bara att köra vidare...den går jäävligt fiint iallafall!...byta kolvar kanske?
  5. J

    Fox Dämpare??

    Virre> jassåå...de har ja faktist int kollat upp...det är en blå skruv med siffror upp till 8...hurrudann skruv skall sitta innanför den andra då?..måste kålla upp det!
  6. J

    Fox Dämpare??

    hejjsan! jag har en edge X 600 -03 som är utrustad med fox clicker dämpare...men kommer inte riktit överäns med bakre boggidämparen...skulle vilja ha den mycket hårdare...men hur jag en vrider på "clickern" så blir den varken hårdare eller mjukare....åt vilket håll skall man skruva?...skruva...
  7. J

    variator mxz 800x??

    Hejjsan!!! Jag har en mxz 800x 02:a som variatorn börjat knacka i....så jag tänkte jag skulle ta bort variatorn och fixa felet...men jag har alldrig tagit bort en variator förr....så hur är det...behövs det några speciella utdragare eller??...och är det nån som vet vad det är som gör att den...
  8. J

    Ingen tändning...??

    Hejjsan! Var ute å körde me min mxz 800x 02:a igår....hann köra ca 20km då det stannade helt utan förvarning...vi bytte stift kollade tänningen men den startade inte....sedan kollade vi om den hade någon gnista alls...men inte då....helt dööööd! så de va bara att bogsera hem skiten och börja...
  9. J

    tomgång mxzx??

    ok. ska testa det där med startgas, ska kolla färgen på stiften på samma gång... jassåå...tycks vara många som har samma problem, får se nu hur de blir när man slipper å testa ordentligt när SNÖN kommer....som tycks vara försenad i år:(
  10. J

    tomgång mxzx??

    Mikael_N> på vilket vis ska man kolla det där med startgas?....gasen har nog inget glapp har kollat upp det....på vilket vis synns snålheten på stiften? färgen eller? Har ingen aning om det alltid varit så för jag köppte den i höst, så har inte hunnit prova den så mycket ennu....har endast...
  11. J

    tomgång mxzx??

    Tjeenare...jag har en mxz 800x 02:a som har har mycket hög tomgång...eller först går den jämt på 2000 varv men sen om man varvar upp den och sedan släpper gasen så sjunker inte tomgången till 2000 varv utan den stannar på 3000-3500 ungefär....är det nån som vet vad det kan vara??
  12. J

    mxz 800x??

    black_parkas> joo ja fick den faktist ganska billigt...mmm hoppas den går bra nu bara....har inte haft en 800 före nu, så har inte erfarenhet av en sån...men effekten lär nog räcka till iallafal;):) är det förövrigt nån som har en likadann och som kan säga nåt om skotern??:-)
  13. J

    mxz 800x??

    black parkas> jag köppte den på kesmotors i vasa (FINLAND) nu i sommar...så de va ju förståss sommarpris på den!:-) hurså??
  14. J

    olja??

    okey....den röker faktist hemst mycket på tomgång när den är kall...så kanske den får för mycket olja då....hur skall man ställa in olje mängden då?...eller måste man föra den på service eller?
  15. J

    olja??

    tjeenare! har just monterat bort avgasröret på min skoter pga att ett hål skulle svetsas....men jag märkte att det var mycket olja i pipan och i burken....ska det vara så eller är de nå fel? det är ju dock en 2-taktare så kanske det skall vara så?