Senaste material av kxkrut

  1. K

    beställa från usa?

    Tjena, är det någon som har nån erfarenhet av att beställa tex en aaen pipa från usa, står på deras hemsida att den kostar 399 dollar, i sverige kostar den 6500 hos hendlare. Hur mycke kan de bli innan man har den hemma till dörren? Nån som vet någon bra sida att beställa grejer från?
  2. K

    44 mm matta till rush

    Har en rush 600 -10 tänkte köpa en 44 mm matta till den, är de någon som vet vart man kan köpa en sådan till rätt pris?
  3. K

    rush 600

    Tänkte höra med er här, om någon vet om de över huvetaget går att skjutsa nån på en rush 600 -10, ryms man bakom föraren?
  4. K

    Trimma rush 600

    Tjenare, Någon som vet ett prisvärt sätt att få lite mer hk i en rush 600? Har hört att den har i princip samma motor som iq:n betyder de att de går att köpa en begad singelpipa från en iq tex? Eller vad tycker ni är det bästa sättet att få rushen lite rappare?
  5. K

    tändspole f7

    får ingen gnista på ett stift på min f7 -03, har provat byta stift och tändhatt, men ingen skillnad, kan de vara tändspolen som är felet? (tänder hur bra som helst på andra stiftet)
  6. K

    sekundär variator f7

    Hur tar jag lös sekundärvariatorn på min f7 -03?
  7. K

    bakre boggiefäste på f7

    Har en f7 -03 men har köpt en boggie från -06, funderar på köpa till de bakre fästet som man nitar fast i tunneln till den boggien som flyttar ner infästningspunkten under själva fotsteget, vad är bra att tänka på när de gäller inställningar i boggien då? borde ju få bra mycke mer skidtryck med...
  8. K

    boggiedämpare som tappar trycket

    Har en f7 -06 med nyligen renoverade boggiedämpare, när skotern stått över natten eller om jag stannar av för en paus tappar ofta dämparna i boggien trycket så boggien blir "säckig" sen när jag kört en bit igen så får dämparna tillbaka trycket. vad kan detta bero på?
  9. K

    boggidämpare på zr 600 -00

    Är det någon som vet varför den främre boggidämparen på min zr är så mjuk när jag sätter ner skotern från stödet. direkt jag börjar köra framåt så blir den bra igen. båda boggidämparna är nyrenoverade.
  10. K

    summit 700

    Min kompis har en summit 700 -00 som går hackigt det låter som den misständer på något sätt. Stiften är inte blöta men svarta. Är det någon som har en aning om vad det kan va för fel?
  11. K

    Stötdämparproblem

    Det var ju jävligt billigt! vet du nummret eller hemsidan till dem?
  12. K

    Stötdämparproblem

    Vad kostar en ny?
  13. K

    Stötdämparproblem

    Jag har en zr 600 -00, sist jag var ute och körde så började det läka olja ur stötdämparreglaget som sitter vid styret. är det någon som vet varför och vad som ska göras, brukar det kosta mycket att renovera dämparen?
  14. K

    dubbmängd

    Dra mer BENSIN! Vad trodde du?
  15. K

    dubbmängd

    Började din skoter dra mer efter du dubbat mattan?