Senaste material av labanskalle

  1. L

    SX/R 700 vs. SRX 700 fotstegskylare

    vet inte med sxr men har iaf mkt smalare på min MM 700 än på kompisens srx, tycker dock inte man märker någon skillnad,
  2. L

    edge 600

    Min knackar också på låga varv. Oftast när man hållit gärnet och släpper. Då knackar den medans den stannar på typ 3000rmp..
  3. L

    Vinkel Sekundär variator

    ehm, om det är en v-max 700 du pratar om, vinkeln är väl vinkeln på helixen som glidklackarna glider på , ju brantare desto hårdare växlar variatorn, sen det där 3+3 o de, det är nog hålen fjädern sitter i dem är numrerade, sitter hål på båda sidorna om fjädern,
  4. L

    nya kolvar yamaha MM 700

    okej, ja vi fårse, ska kolla upp lite priser, men för att byta kolvar har man väl ändå inte isär hela motorn?? man behöver väl inte ens plocka ur den ur skotern för det? :P den har bra komp och jag hör inga missljud, tänkte isf bara byta för att vara på den säkra sidan.
  5. L

    nya kolvar yamaha MM 700

    Som rubriken lyder, ska byta kolvar på MM:n den näramr sig 900 mil, var köper jag kolvar? pirat lr orginal? vilket är bättre? mest troligt komme rjag väl måsta byta cylfotspackning också?
  6. L

    remgnissel, srx

    yamahas remmar är för korta, gnäller på min MM fastän jag tagit bort dem 3 brickorna,jag behövde inte ta isär variatorn något, plockade bara lös variatorn lossade skruvarna o tog bort brickorna, gnäller ändå, men skotern åker iaf inte iväg,
  7. L

    Venture 700 -01 problem!!

    Torde vara tors i gashandtaget som fastnat... Då varvar den inte över 3500rpm tror jag.
  8. L

    Matta mountain max

    skidoo mattan är väl 40s bredd men borde väl rymmas i tunneln,
  9. L

    Gashäng arctic cat ext 550-92

    Hade samma problem med en lynx 3900 -82a. Var trotteln som var tvungen att bytas till en alu tror jag. Körde man över ett dike så det kom snö över huven så blev det gashäng...
  10. L

    Öhlins fjädrar på MM 700

    framdämpningen på mountain maxen håller på att vara mjuk, 00a har ett par gula öhlinsfjädrar från en edgex 600 01 liggandes, är dom alldeles för långa för att få dit lr kan dom passa? är det fjädrarna som ska bytas lr kan det vara oljedämparen som håller vara slut?
  11. L

    hoppas på hjälp

    Fusion verkar ju billiga.. Troligen mest pga att dom är så fula :P Reven och rcn är ju typ nästan likadana förutom att lynxen är tyngre och billigare. Yamahan är ju driftsäkrast men minst rolig skulle jag tro.
  12. L

    yamaha rs vs tvåtakt bromspapepr SÖKES

    googla efter mperformance dem har bänkat massa olika skotrar o dem har lagt upp diagram o data på de flesta av alla märken
  13. L

    Går på en cylinder...

    Dom ska ta tätt mot reedkorgen. Är det nån liten glepa så kan du snåla och bara vända på dom :)
  14. L

    Går på en cylinder...

    Den kan tjuva luft nånstans eller så är trottlarna ojämt ställda. Min gick på en på låga varv och då hade vevaxeln vridit sig. Dåliga reedventiler kanske..
  15. L

    Värde på en öhlins boggiedämpare edge?

    Såg att den har en yttre behållare. Då borde den ju vara värd lite mera?