Senaste material av Lukaskarlssonn

  1. L

    Arctic hardcore 2016

    Funderat på senaste tiden att ta bort stänk lappen på min hardcore då de är så irriterande att inte kunna lyfta någon stans bak på skotern då man kört fast :p Ni som åker utan stänka, går skotern varm för er enklare? Blir de ens någon skillnad?
  2. L

    Ac hardcore 2016 variator

    Någon som hunnit greja med variatorn på sin hardcore och kan rekommendera nånting? Skulle vilja ha lite högre inslagsvarv iaf sen upplever jag att den inte riktigt orkar då man legat på full gas en längre tid tex uppförs åkning. Någon som har tips på vad man kan fixa för kul? :)
  3. L

    helsystem pc5 arctic cat 800cc

    Någon som har erfarenheter av helsystem och pc5 på arctic cat 800? De ja undrar är om de blir stor skillnad? Måste man ha variatorkit också? Är pc5 krånglig? Posta gärna era erfarenheter av de ja frågat om och berätta va ni haft det på för maskin! :)
  4. L

    slutburk AC 2016 m800 hardcore

    Söker alltså en slutburk till min hardcore som är lättare än orginal men får inte leva om för mycket! Kom gärna me tips på någon lätt och tyst burk somsagt.
  5. L

    knäckt bandtunnel AC 2016

    Hört rykten nu att man knäcker bandtunneln på 16's arctic cat stämmer det? Har någon råkat ut för de? Posta gärna bilder ni som knäckt era tunnlar posta gärna bilder än om de inte är en 16's modell !