Senaste material av nissen

  1. N

    pantera 800-99

    Finns det någon annan olja man kan använda till motorn så att den ryker mindre?
  2. N

    TOURING!

    Jag har en Artic-cat pantera 800-99.det är en bra touringmaskin om man har tänkt att använda maskinen till det.Jag tycken att maskinen är kanon, bra fjädring,mycke motor.
  3. N

    pantera 800-99

    Jag har nyligen köpt en a-c pantera 800-99. Nu undrar jag om man kan ställa om oljepumpen? Den ryker en del när man kör.kan det vara att motorn får för mycke soppa eller.Motor har bara gått 190mil.
  4. N

    Larm

    Jag har tänkt att sätta larm på min pantera för att man vill ju behålla maskinen i sin ägo så att ingen klåpare tar maskinen ifrån en Kan någon säga mig vem som säljer larm till snöskoter? Det vara bra att veta vem man ska prata med om en sån viktig sak?
  5. N

    SKI-DOO GRANDTOURING 700

    Jag har funderat att köpa en Ski-doo Grandtouring 700.Nu undrar jag om det är en bra maskin eller för att jag har tänkt att använda maskinen till led och lössnö.Kan någon svara på denna fråga.
  6. N

    Ski-doo Grandtouring 700

    Tja Jag undrar om det är en bra maskin att ha??? Jag hade tänkt att använda maskinen till led och lössnöåkning.Kan någon svara på denna fråga?? Hur mycke tar en sån maskin(Blandad körning)
  7. N

    Pantera 800

    Tja Jag har tänkt att köpa en Pantera 800.Nu undrar jag om det är en bra maskin eller. Hur är den i snö. Hur mycke tar den(Blandad körning).Kan någon som vet svara på dessa frågorna så skulle jag bli glad.
  8. N

    Pantera 800

    Tja Jag har tänkt att köpa en pantera 800.Nu undrar jag om det är en bra maskin eller??? Hur tar den sig utanför spåret??? Hur mycke tar en sån maskin i soppa(Blandad körning)Kan någon svara på dessa frågor så skulle jag bil jätteglad.
  9. N

    Lynx

    Finns det någon här på forumet som har en Lynx sport touring 800.Hur tar den sig fram i snö?? och hur mycke hästkrafter har det.
  10. N

    Lynx sport touring 800

    Är det någon som har haft en Lynx sport touring 800.Det jag skulle vilja om maskinen är bra i snö.Jag hade tänkt att köpa en sån maskin?
  11. N

    Köpa en förlängd maskin

    [Uppdaterat: Senast editerat den 25-Jan-04 kl 07:48 PM (CET)]Jag hade tänkt att skaffa en A-C pantera800-98 eller en SKI-DOO GT 700.Har någon erfarenhet av sådana masikner.Vilken är att föredra???
  12. N

    Instruktionsbok

    Var bor du? Du kan nog handla instruktionsbok där man säljer Artic
  13. N

    A-C PANTERA 800-98

    Jag har tänkt att köpa en A-C pantera800-98. Är det något att ha eller?.
  14. N

    touring

    [Uppdaterat: Senast editerat den 18-Jan-04 kl 05:32 PM (CET)]Hej:Jag har tänkt att köpa en A-C pantera 800.Vad tycker ni om den modellen måntro? Vilken modell ska man välja som har Förlängd matta,Backväxel,Elstart.Vad tycker ni??.Jag skulle vilja veta vad ni tycker. Jag hade väl tänkt att ge ca...