Senaste material av Nora

  1. N

    Tps värden till Pro Rmk 800 -11

    Är det nån som vet om tillvägagångsättet i klippet även är riktigt att användas på -11 pro rmk 800 eller bara är till dom modeller som anges. Vet någon vilka värden som tps:en ska ha på en -11? http://www.youtube.com/watch?v=_OvNjKQoq1g
  2. N

    Extraspridarna i Boondocker turbokit!

    Är det nån som sitter på information om vilken kapacitet spridarna i dom nyaste turbokiten från Boondocker med dubbla extraspridare har? Eller räcker kanske med numren på spridarna så går det väl o få fram info från dom som säljer spridare. Frågan gäller främst kitten till Polaris pro rmk 800...
  3. N

    Skillnad på spridare pro rmk 800 -11 och -12

    Nån som vet vad det är som skiljer på spridarna mellan -11 och -12 pro rmk 800? Kollat runt men inte hittat nåt här på forumet så om nån kan berätta.
  4. N

    Byta cylinderfotspackning eller inte på PRO rmk 800?

    Har lyft av cylindrarna på min pro rmk 800 och undrar om man alltid ska byta till en ny cylinderfotspackning eller om det går att använda samma igen?
  5. N

    Hjälp med info om längder på stötdämpare!

    Vet någon om det finns nå tabeller med längd på olika framstötdämpare till ski-doo? Är på jakt efter framdämpare som passar revchassit och skulle vilja ha dom ca 40cm. Tacksam för hjälp med förslag.
  6. N

    Kortare dämpare till Summit rev chassi.

    Vet nån om det finns kortare dämpare som passar rev summit chassit. Dom som sitter original mätte jag till ca 43 cm cc mått och skulle behöva vara ca 5 cm kortare.
  7. N

    Vilken gänga på styrstagen!

    Som rubriken lyder på en -07 summit 600. Hade bara en gängtapp som var M10*1,5 men den passade inte i stigningen. Ska enligt sprängskissen vara M10 men står inte vilken stigning, är det M10*1,25 eller nån annan M10 om det finns?
  8. N

    Lyset har slutat funka på Summit 600 sdi -07

    Har en Ski-doo summit 600 sdi -07 som strålkastarna och bakljuset bara helt plötsligt slocknade på. Lamporna och säkringarna är hela. Nån som vart med om det och vet vad som kan ha hänt?
  9. N

    Vilket material är det i a-armarna?

    Ska tigsvetsa a-armarna på en ski-doo mxz 550 -07 så jag undrar då vilket material det är i armarna? Tacksam om dom som verkligen vet svarar och inte dom som bara tror sig veta.
  10. N

    Hjälp med identifiering av eftermarknadsprylar!

    Undrar om någon vet från vilken firma (förmodligen usa) som denna moddade tunnel kommer ifrån?