Senaste material av Polarisfantast

  1. P

    Liberty 600 portad -06 KOMPLETT säljes

    som sagt en 06as 600 säljes komplett med tändsystem, pipa å burk, förgasare me vforce3. suttit i en iq! jämn komp både varm som kall! PMa vid intresse!!
  2. P

    boggiefäste problem iq hjälp!!

    Har som sagt problem me mina bakre boggiefästen! Alltså splinesen är slut i dom där alu-bitarna så dom biter inte på axeln! å nya kostar 2500kr st!! Så nya köper ja inte å får inte tag på begagnade! Tro ni de håller om ja drar en m6a igenom fästerna å axeln ? behöver skotern ganska akut nu...
  3. P

    liberty motor?

    tjena äre nån som vet vilken av polaris 600 ves motorerna de är som har en silvrig topp? ha sett dom me svarta och röda toppar men aldrig en silvrig? eller kan de va en 440? :ciao:
  4. P

    Portad IQ 600

    tjenare har en iq 600 som är portad men vet inte vars! de står RG.S på cylindrarna! någon som vet vilket företag som gjort de?! tack för svar! :bigsmile:
  5. P

    Bytes Gripper skidor mot c&a pro

    tänkte kolla om nån ville byta mina Gripper skidor mot ca pro, helst vita men annan färg kan va av intresse, skidorna är i bra skick å fina stål, skick spelar inte så stor roll!
  6. P

    singelpipa med stora slutburken IQr 600

    Tänkte kolla intresset på singelpipan då jag inte får sålt dubbelpiporna! Pipan å burken har sutte på en iqr 600 -07 med liberty 600 ho motor! Pris bud pma vid mer information!
  7. P

    Crankshop twinpipes me tillbehör Polaris

    Crankshop dubbelpipor till salu! följer me avgastempmätare (koso) å stingers! suttit på en liberty 600 ho. nypris:15.000kr pris högst bjudande!! PM:a vid intresse! :ciao:
  8. P

    intressekoll Polaris xc 500 -99 me back

    de som är gjort på skotern är: -bytt tänd-plattan -alla lager i boggien -boggie delar -alla packningar och O-ringar i motorn -ny sekundär variator -gått igenom primärn -bytt styrspindlar och styrleder -bytt motor-kuddar,gasvajer, avgasbussning mm. Original styre och ruta följer med. dynan är...
  9. P

    Säljes fin Polaris XC 500 -99

    fint skick mycke påkostad! BVSA http://www.blocket.se/vasterbotten/Fin_Polaris_XC_500_44838389.htm?ma=1