Senaste material av Psycho_surfer

  1. P

    ToBe ??

    Är det nån här som vet om ToBe kommer att öppna sin webshop snart eller sälja nått alls av 09 kollektion?
  2. P

    Snowhawk.....

    Vad är de för årsmodell?
  3. P

    lim att limma dyna

    Använd kontakt lim, de funkar hur bra som helst. Limmade en dyna som nästan var av på två ställen och de funka fint, köpte en burk med kontaktlim på biltema. Sen är det bara att pensla på båda utorna och låta torka i ca 10 min, tryck ihop och sen sitter de.
  4. P

    Klä om dynan?

    Hej! Jag tänkte kolla om det är nån som vet om nått ställe kring Östersund som klär om skoterdynor, eller om det är nån som har en enkeldyna till en Polaris RXL, har en kompis som skulle behöva göra nått åt sin dyna.
  5. P

    Snödjup i Sverige just nu?

    I Strömsund är snödjupet ca 3 dm just nu, ska komma mer på söndag. Men i morgon blir det till att ta första svängen för denna vinter. :)
  6. P

    Skoterkläder? Tips?!

    På vilka grunder tycker du att ToBe kläderna "verkar" vara B kvalitet?
  7. P

    SLP Powder Pro - Gen II

    Tja! Jag tänkte byta skidor på skoter nu i sommar och har funderat på ett par Powder Pro men jag vet inte om dom passar. Är det nån här som vet?
  8. P

    Bra billiga kläder - Var?

    Sv: kläder Det beror ju på vad man tycker är billigt, jag kör med Tobe´s Avalance jacka och wetjob pant. Mycke kläder för pengarna.
  9. P

    Tips Ang. Styrhöjare Och Styre

    Jag misstänkte att jag skulle få samma problem när jag skulle till att skaffa höjjare. Men så såg jag att Sportechs höjjare var lite vinklade så att dom kom in lite mer på styret. Det blev skitbra. Här är en bild så att ni kan se själva hur dom ser ut...
  10. P

    Långmilare med högt pris

    Nä det är klart att man inte bara ska titta på milen men jag tycker ändå att det är lite i överkant, jag hade kanske tur när jag hittade min men endå
  11. P

    Långmilare med högt pris

    Jag har suttit och tittat på blocket och förvånats över vilka priser folk begär för sina skotrar. Maskiner som har gått mellan 600-800 mil för över 50 000. Sanslöst! Själv köpte jag min RMK 700 för 35 000 och den har gått 340 mil. ___________________________________ :cool:RMK the way out:cool:
  12. P

    Rutväska ??

    Tja! Jag undrar om det finns nån som vet var man kan köpa en rutväska. Har sökt på nätet utan resultat, det finns fan inget företag som säljer dom. Tacksam för hjälp! _________________________________________ :cool: RMK the way out:cool:
  13. P

    Någon som lyckats kört skoter i år?

    Tja ! Har tagit en sväng på gården än så länge, vi har fått så mycke snö att jag satte fast RMK:n på gården. Hoppas att snön packas lite mer till helgen så man inte sjunker rakt igenom för då blir det åka av. Mätte snödjupet bakom huset nu ikväll, 68 cm
  14. P

    Polaris RMK 700 -98 Info

    Tja! Du kan nog glömma att du får den att gå under 2 l milen, runt 2,5 l är nog mer rimligt. Mest troligt över 3 vid buskörning. Dom går väldigt bra utanför leden. Men jag skulle inte betala över 30 000 för en 98:a, Jag köpte min 99 för 35 000 med 340 mil på mätaren.
  15. P

    Dubbeldyna till RMK 700

    jag skiter i dubbeldynan, frugan får hålla i sig, synd att förstöra looken med en så hemsk skapelse som en dubbeldyna