Senaste material av rambo__

  1. R

    komp i lynx rave 800 -05?

    har en lynx rave 800 -05a och undrar vad de ska vara för komp i en sån?
  2. R

    ski-doo rev 600 sdi 06a

    har köpt en sån och den e en jävligt bra skoter. blev nöjdare än ja trode. otrolig rapp och lett att köra. om du ska köpa en skoter så e en sån ett mkt bra köp.
  3. R

    fundering ang. rev

    ja har själv en rev 600sdi 06, och den går ju bra som hellst, e rapp mm, bränsle förbrukningen ligger bra till. sj tycker jag att du ska köpa en 600 för att den e lättare=roligare att leka med och att den drar mindre bensin.
  4. R

    MXZ 700 -00 - Serva sekundären?

    Sv: Serva sekundären? det e ju bra för att det smörjer ju samtidigt upp saker också. ne men de e bara att torka av den och blåsa med en kompressor och sen e det bara att låta den ligga en dag så blir det bra. sen när man kör så försvinner det lilla sista som e kvar i den, men som sakt diesel...
  5. R

    MXZ 700 -00 - Serva sekundären?

    Sv: Serva sekundären? om jag va du skulle ja skruva bort den från skotern och så skulle jag bara stoppa ner den i en bytta/ fat lr liknande med disel. och låta den ligga dära ett tag, men ta med en pensel och pensla på den när den ligger i byttan så blir den som ny.
  6. R

    R-evo 800 Hänger kvar på varven

    ja har en revo 800 och den gjorde så. när magnapullen gick sönder så lämna ja in den och då såg dom att insugsgumi var sönder. efter det så gick den normalt. dom sa att det e vanligt på 05 att insugsgumi går sönder så alla som har en lynx 05 kolla så att era insugsgumi är hela.
  7. R

    matta?

    ska köpa en matta till min rev 600 06. va e bäst för höjd på kammarna? och vars hittar man dom billigaste?
  8. R

    tändstift till rotax 600 06?

    har en mxz 600hosdi 06. va ska det vara för tändstift till den?
  9. R

    rev huv?

    vars kan man köpa en rev huv? billigt allså.
  10. R

    mxz 600sdi -06

    okey. ska kolla upp det.. tackar.
  11. R

    mxz 600sdi -06

    ska köpa ett variatorkitt. men vad är bra eller dåligt? vars köper man ett sånt för ett bra pris? eller ska man stoppa på pipor lr?