Senaste material av scarab

  1. S

    Kompresson prov

    Någon som vet om man ska ta provet med varm eller kall motor??
  2. S

    pip kod och blinkande lampa

    Har precis startat upp min nyrenoverade 1000 sdi rotax motor Och den fungerar och startar hur bra som helst men när man stänger av den Piper den till med 2 korta pip samma som när man startar den och hela tiden När motorn är igång blinkar lampan med en gul motor symbol,jag ska in och Koppla upp...
  3. S

    UNI filter montering

    Har monterat in ett par UNI luftfilter på min Renegade 1000 sdi och blev fundersam Över om man måste olja in dom eller fungerar inte det i vinterklimat? Någon som vet.
  4. S

    avgassystem montering rotax 1000 sdi

    Är på väg att montera in motorn i skotern och ser att grenröret är något vinklat mot Packningsytan,är det någon som vet eller kan kolla om röret ska vinklas uppåt eller neråt Blir så mycket lättare och vända på det innan motorn sitter på plats.
  5. S

    momentdra variator bult

    Tänkte skruva fast variatorn på min 2001 arctic Cat bör man moment dra den bulten Isåfall hur mycket????
  6. S

    sdi spridare

    Skulle behöva spola genom spridarna med bensin går det att göra när dom är Bort plockade från motorn.
  7. S

    Gänga på arctic cat variator??

    Tänkte frysa lös variatorn och undrar vilken gänga och stigning JAG ska ha på bulten 2001 års mod
  8. S

    max kammhöjd

    Frågan lyder? Tänkte byta matta på min zl 550 -01 bör vara samma Chassi som zr serien Någon som vet vilken maximal kamhöjd som får plats ?
  9. S

    Demontera spridare

    Hjälp tack? Håller på och plocka bort spridarna från cylindrarna på en Rotax 1000 sdi Men hur? Har skruvat bort skruvarna som håller bryggan och spridarna känns lösa men dom sitter fast. Har JAG missat något eller, bryta med skruvmejsel förstör JAG säkert något :-/
  10. S

    Reed Ventiler

    håller på att totalrenovera min Rotax 1000 sdi motor och funderar på att montera en PPC mildsound dämpare och ett par bättre än orginal Reed ventiler, är det någon med erfarenhet av ett bra val av märke av sådana ???
  11. S

    rengöring av sdi insprutare

    Någon som har information var man kan lämna in insprutarna för att kolla flöde,sprutbild,ev ultraljudtvätt.
  12. S

    1000 sdi renovering

    Motorn har havererat och tanken var att plocka ut den ur skotern någon som Gjort detta förut?? Svårt eller är det mesta lågist.
  13. S

    variator fjäder arctic cat

    Sitter med två olika fjädrar till primärvariatorn blackmagic Orange 70-0018 och Arctic Cats gula med vit markering 0646-229 båda är hårda då JAG önskar lägre inslagsvarv men vilken skulle varit bäst, förstår ej detta med spring comp / spring rate som visas på bengansmotor hemsidan??? Vilken...
  14. S

    Variator setup Arctic cat

    Har en zr 500 -01 som går på vid 5000 varv vilket känns Påfrestande på transaktionen , 3800 tror JAG hade varit Bättre någon som vet vad original setup är? Färg fjädrar,beteckning på vikter och helix ????
  15. S

    variatorremm

    Är det någon som vet vad bredden på remmen ej bör understiga på en zr 500 -01?????