Senaste material av skotergalning

  1. S

    Arctic cat 600xc hjälp!

    Tjena! Vet inte om det är rätt ämne men är det någon som vet vart man kan köpa en tank till en 600xc? Tacksam på förhand! :)
  2. S

    snopro 600xc tunnelproblem!

    tjenare! kollade igenom skotern och ser nu att några nitar som håller fast tunneln vid sadeln har ramlat av helt, och tar man tag i lyftbågen bak och lyfter lite så rör sig hela tunneln... är de några special nitar eller kan man ta vilka som helst och byta ut alla mot nya? tacksam för svar!
  3. S

    tjenare! vad vare för godis du hade tänkt dig? mvh

    tjenare! vad vare för godis du hade tänkt dig? mvh
  4. S

    snopro 600 variatorproblem!

    tjenare, inhandlade en arctic cat 600 xc -09 för en vecka sedan och från stillastående är han rejält klipp i, men så fort man kommer över på "andra steget" i variatorn så blir han trött vid gaspådrag, nästan som att han inte orkar. är team sekundär och original primär (tror jag). någon som har...
  5. S

    arctic cat 600 framvagn HJÄLP

    tjenare, min styrstång glappar nå förbannat upp och ner, och har sett att i slutet av den sitter det en mutter (som sitter väldigt dumt till). hur skall man få av luftburken fram? och eventuellt någon som skruvat arctic cat förut som åtgärdat dessa fel? tacksam för alla svar bara att ösa på!:help: