Senaste material av TIMJ

  1. T

    Är det värt att trimma en RXL ?

    Jag hade aaen pipor på min 92a den funkade perfekt hela vintern jag hade skotern,jag fick med ett chip som skulle lira ihop med piporna men den gick så jäkla fett med den så original chipet fick sitta kvar.
  2. T

    Kedjespänning på gammal Summit

    Skruva in...
  3. T

    Lynx endur 600 lr 700?

    Som ägare till en Enduro 700 02a kan jag säga att jag har varit nöjd hittils,den är hyffsad i lössnö,kanon efter led går o köra ruskigt fort med full kontroll inga överaskningar,soppa snål med tanke på att det är en 700a,det enda jag inte var nöjd med var original skidorna nu är dom bytta till...
  4. T

    duell´s skidor??

    Jadu Håkan det där känner man igen,jag lyckades kröka en trailing arm på jungfru färden med Lynxen tur att farten var så pass låg att inget annat gick sönder. Just då var inte Lynxen mycket värd. Skotern var sprillans ny med 2 mil på mätarn. Efter skid bytet är det en helt annan maskin o köra...
  5. T

    duell´s skidor??

    Jag bytte skidor på min Enduro 700 02a från precision till 01ans enkelköls skidor skillnaden blev mycket stor,den styr mycket bättre på lössnö skillnaden på hårt underlag är kanske inte lika stor men det är ju på lössnö precision skidan är dålig.Om jag var du skulle jag byta direkt om du får ett...
  6. T

    Import av skoter från EU land, vad

    Jag pratade med en handlare i finska Tornio o han sa att det enda du behöver är det finska regbeviset som du far med till svensk bilprovning,hosta upp några hundringar för reg beviset så är det färdigt gäller skotrar från 01 o uppåt.
  7. T

    Variatorbestyckning på RMK

    Allt finns o köpa men det blir inte billigt om du tänker byta allting,har du haft isär variatorn o kollat om den är sliten ?
  8. T

    Variatorbestyckning på RMK

    Kolla upp fjädern i primären 2000 rpm låter lite väl lågt.
  9. T

    Svårstartad xlt special 95.a

    Jag provade synka förgasarna med den där borr metoden som beskrivs här på forumet på min brors xcr 600 se 97a, kom fram till att det funkar alldeles utmärkt, lättstartad, jämn tomgång,bra gasrespons.
  10. T

    Svårstartad xlt special 95.a

    Det fanns ju en som förklarade hur man enkelt går till väga då man synkar förgasarna kolla in förgasar inställning xlt.
  11. T

    Svårstartad xlt special 95.a

    Kompisen köpte nålventilerna på Rinab,dom kostar 322 kr/st enligt katalogen. Synkronisering som saknas ? vad menar du med det.
  12. T

    Tidningen blivit sämre?

    Jag håller med om att tidningen är bra,bara Tikkas inlägg gör det värt o köpa tidningen men inget är så bra att det inte kan bli bättre (inte menat som kritik). ;-)
  13. T

    Priser på deler til Firecat

    Ja du kan ju kolla på start sidan under nått som heter företagsguiden där finns återförsäljare listade.
  14. T

    Priser på deler til Firecat

    Prova maila till nån arctic cat försäljare i sverige så får du rätt pris direkt..
  15. T

    Svårstartad xlt special 95.a

    En polare hade samma symptom på sin xlt 95a på den bytte vi bara nålventilerna så blev det bra.