Senaste material av TyskeNPro

  1. TyskeNPro

    S/B Lynx 600 SDI

    Tjenare! är nu sugen på någon annan maskin då jag haft den i 2år, så antingen säljes den eller bytes mot någon annan skoter. Kom med förslag 820mil (skrivande stund) Ny 44as matta Nya Slides Ny Rem Nya Styrstål Nyrenoverade framdämpare för ca 20 mil Variatorkit 6" styrhöjare RE Kåpor "omgjord...
  2. TyskeNPro

    Tanka skoterfilmer...

    men man vill ju ha svenska amatörfilmer, mycket roligare än extremefilmerna, visst också kul. men är roligare med amatörfilmer.
  3. TyskeNPro

    Tanka skoterfilmer...

    Snälla fixa extremebits, bästa sidan att tanka skoterfilmer från...
  4. TyskeNPro

    S/B: Lynx 600 SDI

    Tjenare! är nu sugen på någon annan maskin då jag haft den i 2år, så antingen säljes den eller bytes mot någon annan skoter. Kom med förslag 820mil (skrivande stund) 38mm matta Variatorkit 6" styrhöjare Pris 45000 BVSA Fint skick.
  5. TyskeNPro

    Snödjup i Sverige just nu?

    Har då kommit kring 2 - 2½dm i arjeplog inatt :D... SKOTER HELA DAAAAAAAAAAAAAAN!
  6. TyskeNPro

    Matta köpes snabbt

    Tjenare är i behov av att köpa en 345 matta relativt snabbt. Skicket måste inte vara de bästa. Hör av er via PM eller i tråden om ni har något.
  7. TyskeNPro

    boggie byte

    Tjenare, Måste veta en sak, Är dom bakre infästningspunkterna från en Ranger Mountain boggie likadana som på den korta RCG 2 boggin?
  8. TyskeNPro

    K:Boggie 365

    Tjenare, ute efter en Lynx ranger mountain, x-trim, adventure eller summit boggie. Hör av er via PM om pris och om ni har något.
  9. TyskeNPro

    Lynx 600 SDI

    Tjenare! Är ute efter en lång maskin nu. så kom med förslag! 660mil 38mm matta Variatorkit 6" styrhöjare Väldigt fint skick.
  10. TyskeNPro

    Lynx SDI;n tvärdog

    Tjenare. Jag var ute och körde igår och så la skotern plötsligen av, mätarna har fastnat men motorn går runt som vanligt. Den har ingen gnista och är helt död.. :( Batteriet har 12,5V så de kan man utesluta.. men va är de som är trasigt? :hmmmm: Tacksam för hjälp då man inte vill missa det...
  11. TyskeNPro

    Trailburk Lynx RE Ski-Doo REV

    Tjenare, Tänkte kolla om någon är intresserad av min "Trailburk" (slutburk). VÄLDIGT lite använd! Passar Ski-Doo REV och Lynx RE (Revo), Passar även SDI motorerna då den har uttag till tempgivaren. Pris: 1600 (Ny P. 2000) BVSA.
  12. TyskeNPro

    Snödjup i Sverige just nu?

    Sv: Snö Någon som vet hur mycket snö de är i Arjeplog?
  13. TyskeNPro

    ZRT cylindrar på ZR

    Tjena. Undrar om ZRT600 cylindrar passar på en ZR600 eller är de så att de är lite andra portar osv på en sådan?
  14. TyskeNPro

    K: ZL/ZR 600 cylinder

    Tjena Jag söker en ZL/ZR 600 98-00 cylinder. Cylindern ska vara i fint skick och inga repor. Har ni två är det ett +. Säg ett pris när ni PMar. betalar efter skick PMa om ni har någon :hello:
  15. TyskeNPro

    Snödjup i Sverige just nu?

    Sv: Snö Snöat på bra i arjeplog idag, kom väll ca 1dm, va ute i skogen å körde och det ligger garanterat omkring en 50 - 60cm bredvid leden :D