Senaste material av TZ1Turbo

  1. TZ1Turbo

    Wilcat 700EFI -95, tryckregulator

    Har en Wildcat 700EFI -95 som inte går som den ska. På tryckregulatorn sitter en slang som inte går någonstans. Visst borde den vara kopplad mot vacum eller? Iså fall vart ska den anslutas? :embarassed:
  2. TZ1Turbo

    Gratis manualer

    Kanske det gläder någon. http://chadt.us/manuals/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=37&Itemid=57 Jag fann det jag behövde i varje fall. :bigsmile:
  3. TZ1Turbo

    Snödjup i Sverige just nu?

    Björkliden har fått snö. http://www.webbkameror.se/skidkameror/bjorkliden/index.php
  4. TZ1Turbo

    Kallaste vintern på 1000 år!!!

    Glöm växthuseffekten och gröna vintrar för nu kommer den kallaste vintern på 1000 år! :afraid: Läs artikeln i den tidningen Norran: http://norran.se/nyheter/inrikes/article1090318.ece Jag får nog fixa motorvärmare på 4-taktaren... :smow:
  5. TZ1Turbo

    Ingen 4-T turbo 2011?!

    Kollade på Arctic Cats svenska hemsida där det verkar som om de beslutat att inte ta in någon 4-T turbo (Z1 Turbo eller TZ1 Turbo) 2011. Vet någon om anledningen till detta? För få sålda eller? Jag är grymt nöjd med min!!! :argh:
  6. TZ1Turbo

    Garmin Friluftskartan

    Jag läste lite för slarvigt. Du har helt rätt Mikael.
  7. TZ1Turbo

    Garmin Friluftskartan

    Japp! Garmin: Lägg in Friluftskartan Pro i interminnet och Skoterkartan i minneskortet. Gå sen in i inställningar för karta och aktivera önskad karta.
  8. TZ1Turbo

    Vässad Z1 Turbo EXT

    Jag läste i ett annat forum att Bergnäset Skoter & ATV moddar en Z1 Turbo EXT med D&D HiJacker, större intercoooler, moddat avgassystem och en 174" matta! Någon som vet något mer om detta bygge? Borde väl ha minst 300-350hk med rätt soppa! :evil: Skulle vara kul att få se ett repotage i SM...
  9. TZ1Turbo

    Stora Arvidsjaur Tråden

    Tack Stig och Snökungen för infon!
  10. TZ1Turbo

    Stora Arvidsjaur Tråden

    Halloj! Vi är 2st från Skellefteå som tänkte åka upp till Arvidsjaur på lördag för att köra av oss lite. Hur är skoterföret (leder, snödjup, mm)? :madgrin: