Senaste material av Woodlauncher

  1. W

    Priser på skoterförsäkring?

    Är lite intresserad av en MC 800 och kollar runt lite på försäkringspremier.. fick detta mailet av länsförsäkringar: Vad? Haha.
  2. W

    Missöden på skoterturen

    Kom nyss hem från en skotertur som inte gick så bra. Det var jag och min kusin som var ute och åkte, jag på min Enduro och han på en Crossfire i ospårad terräng. Det gick bra i ungerfär en och en halv timme om man bortser att jag fastnade lite hela tiden. Vi kom till ett dike (som jag inte...
  3. W

    Goggle quick strap

    http://www.motoworldracing.com/ROKO-goggle-quick-strap.html Vet någon vart man kan köpa liknande quick straps i Sverige?
  4. W

    Vilka märken har ni ägt?

    1. Lynx Enduro 500 sp -01
  5. W

    Förstaskoter

    På lördag ska vi åka och titta på en första skoter till mig och jag undrar om de skotrarna som jag nämner är bra förstaskotrar? Ski-Doo MXZ 500 -01 25 000:- 570 mil Styrhöjare, handtagsskydd och kapell medföljer mot tillägg. Han sa att han ville ha 6500 för allt det, styrhöjaren och...
  6. W

    Bra skoter för 10000 till 15000 kr

    Någon indy, som jorpe sa, en 500 fungerar i alla väder =)
  7. W

    Boggi, hur fungerar det?

    Tackar har sett den förut, men det där är typ SnoXcycle lr nåt, där ser man lite hur man kan göra (på hemsidan, googla) och en matta måste man ju kunna köpa som reservdel sen får man bygga utifrån den.
  8. W

    Boggi, hur fungerar det?

    Ok, så nu funderar jag på att ta min cross och göra om till "snöcross" :P För det så måste jag veta lite mer om hur en Boggi på en skoter fungerar, och nej jag tänker inte köpa ett färdigt paket, och ja jag gillar att hålla på med händerna.