Problem med att motor/templampan lyser på rave 600 -09

malmehed

Medlem
4 jan 2012
14
1
1
Tjena!
Var upp te fjällen nu över nyår och körde med flera polare.
Vad som hände efter första dagen var att jag la umkull skotern (lynx rave 600 -09 ej etech) uppe på en driva så hela vänstersidan vart nertryckt i snön. Jag hoppade upp och stängde av skotern så fort som möjligt, men iom vi var flera st som körde fast där så tog vi lös dom andra först innan vi välte upp min igen, rör sig om ca 10min som skotern låg på sidan. Då jag sen ryckte igång den efter några drag så lös endast motorlampan och templampan sen pep den väldigt högt, nästan som att dessen inte satt riktigt. Men skotern gick helt normalt efter det, varvar ur riktigt och kyler som den ska, alla vätskor är okej.

Vi for hem och jag ringde till en lynxverkstad där dom misstänkte att det var någon säkring som strulade. Åkte dagen efter och köpte nya säkringar men det var fortfarande samma tjut och blinkande av dom 2 lamporna (annars är instrumentpanelen helt död, ingen mätare fungerar eller displayen).

Vad tror ni detta kan bero på?
Mvh M
 

malmehed

Medlem
4 jan 2012
14
1
1
Visst går det att få fram felkoderna på displayen?

Det enda som fungerar på instrumentpanelen är motor och templampan. allt annat är stendött. backen krånglar lite till och från också. slår inte in riktigt.
 

malmehed

Medlem
4 jan 2012
14
1
1
Har lämnat in till åf där dom fick programmera om boxen och nollställa. Dom visste ej vad det berodde på men det ska vara löst nu!