zr 700 förgasare

pwr2satsfy

Välkänd medlem
3 nov 2007
258
0
16
Halland
Hej, kompisen köpte nya (begagnade) förgasare till sin zr700, tm40 flatslide, nu visar det sig att dessa inte är likadana som hans orginal. där det visar sig att på trotteln står det nu 2.5 och orginal 2.0 samt att distansen mellan förgasarna är ett par centimeter fel så de inte passar på insuget.

kan vi flytta över distanser från orginalet till dessa förgasare och få detta att funka eller har någon av er ett bättre förslag?
 

pwr2satsfy

Välkänd medlem
3 nov 2007
258
0
16
Halland
Hej, nu har han bytt ut trotteln på han gamla förgasare, torkat ur och sugit ur kylarvatten ur blocket, nya tändstift, nya kolvar, fin gnista men den startar inte ens på startgas??
Den har smällt till nån gång men inte mer, vad kan problemet vara?
Tar vi av ett tändstifft efter ha dragit med fyll choke ett tag för att bara vara säkra på att bränslet kommer fram, tar ut stifftet och det är lite fuktigt sätter tändaren för att se om skiten brinner men det gör det inte? Så vi tömde förgasarna och blåste ur dem, fin fräsh soppa kommer till dem, inget vatten i tanken alltså.
Nåra tips på vad vi kan mer testa, skulle testa kompet efter kolvbytet men då pajjade min kompmätare så vi ska kolla det igen i morgon för att vara säkra på just detta.

Enligt mig så borden den tända till och gå nån secund på start gas men det gör den inte!!!!