Senaste material av hallonet

  1. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Hur ser det ut med snö runt Gävletrakterna? skulle kunna tänka mig att rasta IQ:n lite när jag inte har tid att va borta så länge.
  2. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Inte så mycket snö att hurra för i Sälen säger dom som är där. Det går att åka led och sådär, dom ska va rätt bra. Men ingen vidare snö utanför som inbjuder lek med längre maskin.
  3. H

    Priser på skoterförsäkring?

    våra skoterförsäkringar har gått upp en tusenlapp hux flux. Händer tydligen för mycket saker med skotrar , självklart iom att sporten växer med.
  4. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    jag ska också upp Hellman, har pratat med en bekant där uppe och det ska va jäkligt bra före. Så ska väl stort sett bara va å ge sig ut och åka runt hela stället:). Ser ut som på vädret att Åkersjön ska klara sig från en plusgraders vändning me.
  5. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    jadu Knacket. Om jag ändå visste:noworry: I så fall hade man väl lastat vid det här laget typ, skotersuget är alldeles för stort:ohwell:
  6. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Northern lights lade upp bilder på instagram idag, som påstås vara taget i nutid. skotrar i feta drivor och puder:blink1: Vars fan kan den snön ha kommit egentligen?
  7. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    kan inte annat än å instämma::nuts: Även om det kommer någon centimeter så är det intressant, iaf så här tidigt på säsongen. Här i Stockholms området har det varit minus flera nätter redan, rätt tidigt egentligen. Tror det blir en kalas vinter:heh:
  8. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Jämför inte med något, men kom hem därifrån i söndagskväll och har varit jäkligt bra och skön snö. Eller går säkert att jämföra med det mesta 4 timmar från Sundsvall, för kan inte va alltför mkt längre till Gördalen.
  9. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Gördalen är sjukligt bra just nu!:)
  10. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    fy fan va härligt det ser ut:) är Blåsjön samma som Jorm, Gäddede osv?:)
  11. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Finns det nåt ställe som inte har betongsnö? förutom riksgränsen osv. Hur ser vemdalen ut? antar att det är dåligt? men tanken är/va att vi ska dit nu i veckan.
  12. H

    Ny freeride ägare!

    Nu äntligen har jag fått tummen ur och köpt mig en Freeride, jag är så sjukt jävla nöjd. Tycker att det är ingenjörskonst rakt igenom i körstil osv:bigsmile: Är en -2014 (146") som är sent uttagen och har gått 16 mil. så är fortfarande under inkörning. Nu vill jag veta allt som jag behöver...
  13. H

    Snödjup i Sverige just nu?

    Hur ser det ut i Gävle med omnejd nu? va mycket snö häromveckan när jag stack till Sälen, men sen när vi åkte hem hade det töat som sjutton. har det kommit påfyllning? hinner nog inte upp så långt upp i landet i helgen så kanske får bli en dagstur i värsta fall.
  14. H

    Ski doo freeride!

    Jag har länge varit sugen på en Freeride, och börjar nu känna att det kanske är dags, har googlat runt lite och sådär men inte fått fram det jag vill veta. Blir tyvärr lite saftigt med en ny, så blir någon av äldre modell. Men då har jag hört rykten om att tex 12:ans modell inte har det...
  15. H

    Drivmatta mm!

    Har ett par prylar över som jag vill sälja för en billig peng istället för att det ska ligga å skräpa. Drivmatta, sliten men helt ok. 307*38-32, delning 2,52. Suttit på en ski doo mxz rev -2003. Drivhjul från Ski Doo mxz rev -2003. Slides i bra skick från en Ski Doo mxz rev -2003...