Senaste material av nalle

  1. N

    Mountain Lite

    Lysande. Då gäller det att få tag på en dubbeldyna bara. Låter som om det skulle vara en skaplig maskin. Jag får lov att ringa och anmäla mitt intresse. Nalle.
  2. N

    Mountain Lite

    Tjena i sommarvärmen. Jag hittade en Yamaha Mountain Lite på nätet, såg väldigt intressant ut. Är det någon som har erfarenhet av en sådan. Vilka svaga punkter har denna maskin? Hur är den i lössnö? Det är en 500cc motor. Hur många hk är den på? Finns det dubbeldynor att få tag på till denna...
  3. N

    Phazer II -92

    Bra val Tjena. Jag har åkt PzII S/T -92 i 2 vintrar nu. Det är bara positiva erfarenheter, bra framkomlighet i offpist åkning. Det enda som jag har fixat är "knälederna" i framvagnen, men det var inga problem att meka till. Lycka till och mycket nöje.
  4. N

    Dubbeldyna till Phazer.

    Hej. Jag undrar om det finns någon som vet var jag kan få tag på en dubbeldyna till min Pz II S/T -92. Är i första hand intresserad av en beg. Det är lite väl saftigt pris på en ny. Jag har surfat runt på alla möjliga platser, utan att få napp. Mvh: Nalle.
  5. N

    Trasig pipa...

    Visst kan du svetsa ihop pipan. Håller med Micke, låt det svalna sakta. Det går även att prova med TIG svets. Värmespridningen är inte så stor på den metoden. Men man bör låta det svalna sakta, då blir det bäst hållfasthet. Lycka till!
  6. N

    Brister på Summit 583

    Angående årsmodell, jag hade tänkt mig 94-96 ca. Det är en prisfråga oxå. Det låter som om Tomps är en nöjd Summit ägare. Tack för inläggen// Nalle.
  7. N

    Brister på Summit 583

    Går och lurar på att köpa en Summit med 583 rave motor. Vilka punkter skall jag kolla extra noga på när jag har hittat ett lämligt "objekt". Har hört att Summiten är rätt så törstig på soppa. Stämmer det? Mvh: Nalle.