Senaste material av pampas

  1. P

    lynx rs -09 problem med matta

    Hej Köpte en lynx rs -09 i delar och har ny plockat ihop denna maskin enligt BRP spräng skisser på pps boggien och under prov turen så verkar det som att mattan tar i nånstans ( vibrerande vid gas på drag ). Det sitter en 44mm matta på den nu och jag tycker den ligger otroligt när tunnel...
  2. P

    Lynx rs -09 kåpor, rs -12 cylinder, slydog skidor

    har som sakt lite kåpor till en lynx rs -09. röda sido kåpor som har blivit solblekta. vänster och höger buksida, vänster sida hel men höger sida sprucken var den går ihop med nos kon, nos kon har en spricka där den gå ihop med med höger buksida samt i gallret fram, går absolut att köra med om...
  3. P

    köpes grejer till skidoo/lynx rs -09

    är på jakt efter en cylinder i fint skick till skidoo/lynx rs motor från 08 till 10. söker även fräsha sido kåpor till lynx rs samt buk sidor. är det nått ni har så hör av er.
  4. P

    Lynx RS cylindrar

    Kanske en dum fråga men har alla RS motorer från 09 framåt likadana cylindrar? Undrar om man kan använda t.ex en -12 cylinder på -09 eller tvärtom för dom är ju i utförande exakt likadana verkar det som men produkt numret ändrar ju på dom :wondering:
  5. P

    köpes lekskoter, Behöver inte vara reggad.

    som sakt är på jakt efter en lekskoter och den behöver absolut inte vara reggad :blink1: . Har kört IQrr dom 2 senaste säsongerna och trivst riktigt bra med den skotern. Men tror det är på tiden att prova nånting nytt så som en Ski-doo/lynx RS 08 och framåt eller en arctic-cat SX/XC, så finns de...
  6. P

    skoter max 40k

    Har en polare som söker en skoter för max 40k någon som har en bra skoter till salu för lek, behöver inte vara reggad, så nära stockholm som möjligt.
  7. P

    besluts ångest över vilken skoter

    skall köpa ny skoter i år och har fastnat för IQ 600 RR 08-09 eller lynx RS600 -10. Vad finns de för för och nackdelar med skotrarna? Vad ska man titta på med dessa skotrar när man ska köpa dom? Hur beter dom sig på led och utanför led?
  8. P

    arctic cat F5 snopro defekt

    tänkte se om de kanske skulle löna sig att sälja skotern till nån som behöver delar när de tycks vara svårt att få tag i vevaxel till motorn. har varit smäld mot ett träd en gång i tiden med vänster sida, så kåpan är inte så snygg där ( där av finns de inte papper på den) . bärarmen byt och har...
  9. P

    vevaxel till F5 -04

    inte råkar nån ha en vevaxel till en arctic cat f5 2004 för en billig peng till en fattig studerande som helst behövdes igår... fanskapet gick av idag :unsure:
  10. P

    matta till F5 -04

    har som sakt tröttnat på att köra med en ner sliten 22mm matta, så har ni nån matta som passar till en firecat med 32mm kammar eller större så hör av er, spelar ingen roll om den är använd bara man tar sig fram bättre en med den jag har :bigsmile: