Diverse el frågor!

LindeMan

Välkänd medlem
4 aug 2007
804
0
16
Nån som vet om nån tumvärmare som är liten till strl! köpte en sats från skoterdelen med handtags å tumvärmare, men tumvärmaren var så jäkla stor så ingen mening å montera!

Samt dom som har 3 kablar är hög å låg? 2 finns bara ett läge på? antar man matar plus och minus på vardera?


Sen så finns de ingen nödstop på min skoter, f6 motor i snopro chassi, så ja tänkte ja seriekopplar in nödstoppen med dödarn! Gjorde som så att ena kabeln från motorn till dödarn, den andra från dödarn till nödstopp sen den andra från nödstop till motor. lr ja den kontakten så att säga.
Men det gick inte, spelar ingen roll om ja har nödstoppen in eller urkopplad, dock funkar dödarn hur ja än har nödstoppen, har ja fel model på nödstopp då? finns en som har en sluten krets när den är inkopplad och en som har en "bruten" krets! om ja inte minns fel så köpte ja en sluten! säkert bara där felet sitter men blir så bryd då dödarn fungerar!

Hoppas ni förstår vad ja menar :D
 

LindeMan

Välkänd medlem
4 aug 2007
804
0
16
Ny fråga, laddregulatorn, är väl en 5-6 kablar till/från denna! har denna endast med lyse å göra? hastighetsmätare?

Tänkte plocka bort den å ersätta med en annan med inbyggd likriktare som sedan ska gå till ett batterie, bara leta upp vilka 2 av dessa kablar ja ska koppla in sen dra direkt till batteriet?