Elfel XF1100t

Boost III

Välkänd medlem
19 feb 2009
10.605
793
113
Kramfors
Vi har nu fått gnista efter att ha knackat på tomgångsregulatorn. MEN endast om man vrider på startnyckeln utan att vänta på mätarsvepet!?
Vrider man på tändningen och väntar på svepet som man ska göra finns ingen gnista.De borde innebära att de är fel på någon enhet och ecu känner av det under checken den gör under sveptiden.
Följdfrågan är om en återförsäljare har felkodsläsare och kan hitta felkod som inte vi ser i displayen? Den ingen felkod själv.
 

Boost III

Välkänd medlem
19 feb 2009
10.605
793
113
Kramfors
Maskinen är fortfarande felande ägaren är så less så han har inte ens rört den på ett tag. Vi kan inte begripa varför den går starta om man inte väntar på att mätaren gör sitt svep som man normalt ska vänta på! Vi har bara startat den i några sekunder i de läget.
Detta vart efter motorbyte men all el insprutning mm utom stator och picupp är samma som innan motorn förra motorn exploderade. Den har dock stått strömlös i flera år.
Den ger inga felkoder heller.
Är de något trix att man ska ha tändningen på i 15-20 min innan start eller ska vi låta den gå på tomg i 15-20 min så den hinner känna av ev felkoder eller likn?
Maskinen har bara gått 250 mil och har alltid stått i varmgarage dessutom!!