Enduro 500 -01 problem

BrpLynx

Välkänd medlem
16 dec 2009
196
0
16
Ånge
Tja! har nåt fel på lynxen då den slutar tända ibland började me att den va lite svårstartad sen så går den en liten stund och sen slutar tända men när den gåt ner på tomgångs varv så börjar den tända igen.
sen när den har blivit varm kan man köra i en 2-3minuter så slutar den att tända i nån sekund sen går den igen. Misstänkte att de va dödarknappen som krångla då ja bytt till en vanlig vippbrytare. Så ja tog bort den och tejpade kablarna men den gick bra i 2-3minuter sen va de samma tändproblem igen.:hmmmm:

så va kan de vara? tacksam för svar hoppas att ja har skrivit så ni förstår;)
 

pölaris xcr440

Välkänd medlem
30 apr 2008
474
0
16
umeå
tjena
1 skulle tro att du kan kolla upp följade saker! först kan du kolla satt det inte är lindningen på statorn som har farit för vad jag vet har du både hög och låg varvsspolar på statorn! ta lös svänghjulet och kolla bakom det!

2 kolla kompan i cylindrarna

3 kolla med ngn polare om du skulle kunna få låna antingen d.e.s.s eller tändspolen av dom och kolla upp dom det skulle kunna vara det!

4 kolla om nålarna nere i flåttörerna är rena satt det inte är ngt smuts, satt den inte ligger och flöda vilket kan få det att verka som ett tändproblem genom att den surar ner cylindarna. hoppas det kan hjälpa lite iaf!
 

BrpLynx

Välkänd medlem
16 dec 2009
196
0
16
Ånge
Tackar! ja jag har själv varit inne på att de är nått med dess eller spole synd bara att ingen polare som kör lynx elle ski doo så man kunde låna. Men göra ren föggarna kan va en bra idé för ja körde soppatorsk för nån dag sen och då kanske man fått me nå skit från tanken
för sursmall de gjorde den bra nog.
Men den går ju hur fint som helst när den väl går så ja vet inte ja..