Gräsdrag / Test and Tune Älvsbyn 27-28 Augusti

Gunde

Välkänd medlem
1 jan 2000
775
4
18
Luleå
tråkit att det är gjort så lite reklam för tävlingen.

men jag är sugen på att testköra.
 

Gunde

Välkänd medlem
1 jan 2000
775
4
18
Luleå
Anmälan till Älvsbyns Motorsällskaps test & tune tävling den 17 september är nu öppen!
Mer information och anmälan hittar ni på följande länk http://www7.idrottonline.se/AlvsbynsMS/ ... cing110917

Älvsbyns Motorsällskap arrangerar denna test and tune tävling dels för att försöka locka nya utövare till sporten men även för att testa ut vår egen anläggning och bana för att till nästa år se vad vi måste förändra och förbättra! Vi kan redan nu avslöja att Älvsbyns Motorsällskap kommer att arrangera en två dagar dragracing tävling på Höghedens Motorstadion i början på juli månad 2012. Vårt mål är att kunna erbjuda er en anläggning och bana i världsklass och samtidigt skapa möjligheter för fler att börja med sporten.

Älvsbyns Motorsällskap vill även passa på och be om ursäkt för att det tagit tid med att få ut en ny inbjudan till denna tävling men det kraftigt ihållande regnet som orsakade att vi fick flytta fram tävlingen från 27 augusti har tyvärr även orsakat stora skador på främst rallycross delen av Höghedens Motorstadion och vi var tvungen att prioritera att lösa de problemen innan vi arrangerade Norrbottens Bildemonterings cup samt DM/FM finalen i rallycross som vi med goda resultat arrangerade nu i helgen.

Samtidigt som Älvsbyns Motorsällskap arrangerar denna test & tune tävling så kommer Älvsbyns Motorsällskap även att arrangera finalen i Nordcupen serien i Motocross på Höghedens Motorstadion samt en miniracing tävling på Höghedens Miniracing bana så det kommer att bli en fullspäckad motorhelg i Älvsbyn!

Med vänliga hälsningar

Älvsbyns Motorsällskap