omdöme phazer rtx 09

xel

Medlem
15 sept 2012
30
0
1
uppsala
Hej...hur är en phazer rtx 09 med 38mm matta och gått 300 mil..är min första maskin...
TAr den sig fram i skapligt djup snö? Hur är den på led?
Kmr väl mest åka runt hemma på åkrar etc...
Ge mig så mkt feedback som möjligt tack!
 

ChristerBysse

Medlem
13 jan 2014
36
0
1
Valbo
Hej ! har haft en som andra skoter och har bara possitiva saker att säga om den . Den är inte best på något igentligen men suverän att bara åka omkring på !!. Otroligt pigg , lättkörd och inspirerar till att gasa med trotts sina lite färre kusar, man vill liksom bara åka omkring och flina . Körde helre med den än min nytro när jag skulle ner på byn så att säga .
Det är ingen lössnömaskin ! men en suverän faraomkringobusa kompis enl mitt tycke
 

Snetramp

Medlem
14 jan 2013
14
0
1
Úmää
Det är en maskin som det är enkelt att ha snorkul på. Även fast det inte är något effektmonster så pekar mungiporna uppåt.

Se till så att du har bredare skidor än rtx-original, rent skräp som inte bär nånting.
38 mm freeridemattan passar maskinen bra, bra grepp på leden och ger lite extra skjuts i lössnön. Funkar helt ok att åka på myrar osv, men börjar det bli uppför i lössnön är mattan för kort. Så länge det är hyffsat plant och du håller farten uppe så har den imponerat på mig på sidan av leden.

På leden (modellen jag ibland kör har foxdämpare) hänger man på mycket motorstarkare maskiner pga chassit och körställningen... Känslan är total kontroll över maskinen, ibland för bra kontroll. Några hk extra hade gett lite mer spänning i tillvaron :bigsmile:

Behöver du inte "vara värst" så tror jag du gör ett klokt val och kommer att ha skitkul!! Milen är inget att oroa sig över, den är knappt inkörd.