Polaris iq 800 "objekt"

LindeMan

Välkänd medlem
4 aug 2007
804
0
16
Tja, har en reggad polaris iq 440, 08a på pappret men fick nytt chassi till vintern 2010 och inte gått mycket efter det.
Sitter en portad 800ves motor som fick renoverad vev till förra säsongen, kvitto finns.
slp dubbelpipor samt org finns.
slp skidor.
Nackdelen e att det blev förgasarbrand på den förra våren och bråkat tills förra veckan med försäkringsbolaget så äntligen är det klart, men funderar på å sälja den som den är om jag får rätt betalt.

Maskinen är ihopbyggd av http://www.mountainspeedshop.se/ med en jävla grym variatorsetup å motorn går som ett troll.

Allt finns mer eller mindre till maskinen. Det som jag vet saknas är gasvajer, bromsslang startsnöre osv, lite reglage typ dödarn. KAn säga att allt från förgasarna å uppåt blev skadat. Har köpt på mig lite saker så som ny elhärva till chassit osv osv.

det som kan tänkas fattas är elhärvan mellan motorn och boxen samt boxen. Sitter där men vet inte skicket då jag nyss har fått hem skotern från verkstad som haft den under försäkringsbolagets funderingar.


Pris är 25-30 beroende på hur smidig och snabb affären blir. behövs inte många kr för å få ihop den men tiden har jag inte.

Är det intressant så kan ja riva piporna osv för kolla lite mer vad det är för skador.

Ring eller sms gärna då ja sällan sitter vid datorn 0738174778
Skotern finns i Hammarstrand.
 

LindeMan

Välkänd medlem
4 aug 2007
804
0
16
Kom på att ena topplocksbulten fick sig en helicoil förra vintern som firman gjorde dåligt jobb på så den läckte minimalt med vatten.
Har knappt sett skotern på ett år så minet sviker lite. hör av er vid intresse så kan ja kolla upp det ni vill.