Skidoo rev 440 bränslepump fel! Hjälp

Bonnronk

Medlem
13 jan 2015
10
0
1
Sköllörö
Ski doo rev läcker ut bensin ur något slags skvaller hål? Och går dåligt som bara den. Pumpar lika till båda förgasarna men verkar vara för lite, pumpar bensin i stötar kanske man kan säga, är ed brännslepumpen som är skrot eller är det nått slags vakuum fel? Kan även tillägga att packbox på variatorsidan var trasig och lite sämre komp på den cylindern vakuumet Kmr ifrån, 11 bar och 10 bar på den med vaakum. Nån som har någon ide? :confused:
 

Bonnronk

Medlem
13 jan 2015
10
0
1
Sköllörö
ifrågasätter lite, inte så kunnig själv så därför, den surnar ju samtidigt på ena cylindern, låter ju lite som flottörfel som du säger:) men varför läcker det bensin ur skvaller hålet på pumpen i samtidigt?:)
 

kallholmen

Välkänd medlem
14 feb 2013
1.019
6
38
Sthlm
Åhå. Tog för givet att det var från förgasaren det läckte. Har inte koll på din pump. Bilder kanske kan hjälpa dig att få hjälp?
 

Slätabjörnen

Välkänd medlem
15 dec 2012
1.512
4
16
Falun
"Skvallerhålet" på bränslepumpen är inget skvallerhål, det är ett hål som släpper in atmosfärstryck på ena sidan av membranet så att pumpen kan arbeta med vevhuspulserna. - Så läcker det bensin ur det hålet har membranet gått sönder i pumpen. Finns inte som lös reservdel hos BRP, utan ny pump måste införskaffas.