Skidres

Pjelle

Aktiv medlem
12 nov 2006
64
0
6
Hej, vill ha lite mera skidlyft med min summit 02 600, vad kan jag göra UTOM att slaka på balatan,trimma. Finns det nå annat man kan göra i boggien ?

Mvh Pelle
 

Stoft

Banned
13 nov 2006
2.596
0
36
[FONT=Arial, Helvetica] Gå upp i gryningen...strax innan du vaknat, och smyg dig på den. Titta den inte i ögonen (tänk på gasriktningen)....... När du befinner dig inom armlängds avstånd ropar du "hej knekt" samtidigt som du trycker gasen i botten med ett lämpligt föremål. (kan rekomendera en knippe våt persilja). Nu är den sårbar och du kan med lite ansträngning få upp den på mattan utan problem!


//Pontus
[/FONT]
 

fille

Välkänd medlem
28 sept 2006
128
0
6
Töre
[FONT=Arial, Helvetica] Gå upp i gryningen...strax innan du vaknat, och smyg dig på den. Titta den inte i ögonen (tänk på gasriktningen)....... När du befinner dig inom armlängds avstånd ropar du "hej knekt" samtidigt som du trycker gasen i botten med ett lämpligt föremål. (kan rekomendera en knippe våt persilja). Nu är den sårbar och du kan med lite ansträngning få upp den på mattan utan problem![/FONT]


[FONT=Arial, Helvetica]//Pontus[/FONT]
haha den var bra man kan ju alltid prova
 

Baloo

Aktiv medlem
28 okt 2005
64
0
6
Jokkmokk
vad menar du att du ska göra med den då????

Inte släppa balatan och inte skaffa fler hästar...

Du skulle ju kunna bygga hydralisk främre vagga på boggien så att du kan höja upp den när du vill ha skidorna i luften..