Snopro 440/1000

Byarno

Välkänd medlem
6 mar 2008
674
0
16
46
Piteå
m.facebook.com
Här är den videon... som sagt kass.. men lite "bigblock" får man ju lyssna på iaf..


[video]http://www.facebook.com/photo.php?v=10151401477045829[/video]
 

Byarno

Välkänd medlem
6 mar 2008
674
0
16
46
Piteå
m.facebook.com
Ojj vart ska man börja med denna dag!?!

Skulle slipa till distansen i sek.variatorn för att den var väl tight då den kom från TEAM variatorn (sitter en "arctic roller" nu) gick fint och fick variatorn att flyta fint.. bild på distansen nertagen ca 1mm.



Sen skulle jag slipa och lacka lyftbågen bak då den såg skabbig ut...



Sagt och gjort... grundlack två varv först..



Så under torktiden kollar jag status på lite andra grejjer... hoppsan så märker jag att en bult är halvt ute i bakre boggie svingarmsfäste i chassiet.. SNYGGT, den är bara ditgängad lite halvt. hänger upp skotern å tar lös den. Såja, helt gängpajj en bit in och den gammla bulten är av där inne..



int mycke att skrååla över.. bara att hänga upp skiten å släppa ner boggien... imorrn ska skiten borras ur..



jaja.. fick iallafall lyftbågen färdiglackad.. :)



Blir då ingen körning eller film imorrn!! men de hade de nog ändå inte blivit.. "Garagegymet" vårat har träning å den missar man inte CALLE!!!! ;)

Offtopic: Är de nån som är sugen att följa några gubbar på deras resa till att bli "Fit" eller om ni vill jojjna oss så kolla in här: http://www.facebook.com/groups/348090921938814/
 

Byarno

Välkänd medlem
6 mar 2008
674
0
16
46
Piteå
m.facebook.com
Då ska vi se... har inte hunnit uppdatera nåt sen jag fipplade på med maskinen i lördags... Men här kommer det.

Var ju tvungen att få ut bulten som var av... de bästa som finns för att få ut en bult som är av är en sånhär. Alla har väl en sån i garaget.. så de var ju inget nytt :)



Den kom upp utan konstigheter.





Passade på att tvärlacka bågen under dynan svart... den är skabbig men får duga tills jag hittat en ny. Nån öl råkade visst slinka ner oxå.





Då det är ruggigt tight under huven så tejpade jag en del kabel med värmereflekterande folietejp bara för att vara på safe sidan..



Så här ser den ut just nu efter lördagens "snabbjobb".. väntar fortfarande på huven, den kommer nog i dagarna... den skall modifieras snyggare än den som sitter på nu och även få färgen svart. Framvagnen ska oxå lackas svart.



Naturligvis så hittar ju en del folk in till garaget då man skruvar å dricker öl blandannat crosscalle ( http://forum.snowmobile.se/member.php?u=18788 ) ... så denna kväll slutade inte förenns ca kl5 på morron.. så går de då man har en Bar & barbord i garaget oxå.. ;)



En liten glimt av "baren" i bakrunden...

 
Last edited:

Byarno

Välkänd medlem
6 mar 2008
674
0
16
46
Piteå
m.facebook.com
Äntligen har jag fått huven, tyvärr var man ju tvungen åka på jobbet nu! Så få se om jag hinner börja med den ikväll.. ska måtta upp hål för piporna lite snyggare än de är på gammeln och slipa den.. sen blir det väl en lack och mesh över alla hål.
 

Byarno

Välkänd medlem
6 mar 2008
674
0
16
46
Piteå
m.facebook.com
De har hänt en del... maskinen är i stort sett klar.. vit ruta ska på men har inte fått rutlisten än!!! Har tunat in den oxå så nu går den som krutet.
Har hunnit köra lite och kvaddat sönder en dämpare! Så just nu behöver jag framdämpare och gärna a-armar från m7 m8 m1000 etc.. Någon som har liggandes och vill sälja??

Här kommer iaf lite bilder på hur den ser ut nu..







Ute å gasar med crosscalle, med ett stopp på Storforsvarv!



En före och efterbild...

 

Byarno

Välkänd medlem
6 mar 2008
674
0
16
46
Piteå
m.facebook.com
För tillfället sitter nå skit dämpare "brp" (vette fan va dom heter) Men har köpt WE framdämpare från en -12 rmk assault.. hoppas på att få dom imorrn.
 

Byarno

Välkänd medlem
6 mar 2008
674
0
16
46
Piteå
m.facebook.com
Så. Nu sitter assault dämpare i framvagnen sen ett tag. Tyvärr ingen bild än.

För övrigt så kan de kanske säljas om nån är intresserad. Nya projekt på G.