SRÄNGSKISSER!!!

skoteridioten

Välkänd medlem
1 jan 2000
224
0
16
<center><font size="1" color="#ff0000">Meddelandet senast ändrat den Apr-08-02 Kl 10:40 PM (GMT)</font></center>

Här kan ni hitta spränskisser till de flesta yamaha och skidoo från 80-talet tills idag!

http://www.hlsm.comhttp://www.hlsm.com</a>




 

skoteridioten

Välkänd medlem
1 jan 2000
224
0
16
jadå =)

<center><font size="1" color="#ff0000">Meddelandet senast ändrat den Apr-09-02 Kl 05:18 PM (GMT)</font></center>

Jadå, jag var där hela förra veckan faktiskt, med undantag för torsdag/fredag som blev utan skoterkörning pga sjukdom..

Vi kom upp på kl 15 på söndan, solen sken och vi fick bara lov att kolla läget på fjället! Det var då inte ett enda moln på himlen, snön var i form av skare så att klättra på de lekplatser som finns var inget som hellt problem! T o m brorsan på hans 340 tog sig upp på de värsta ställerna!!
Resten av dagarna varierade mellan Sol, halvklart och molnigt..på söndan kom det snö t o m.... Vi tog inga längre turer, eftersom det fanns så mkt roliga lekplatser! Men på onsdan så åkte vi från skalet ner till dalen för att tanka på statoil...det var ju bara asfalt framme där då med vad gör man... Sen så åkte vi vidare från dalen till vänster typ (kommer inte ihåg vad det hette),, leden gick uppför en lång backe, föret var skitfint och leden var faktiskt kanon!! (det var därimot inte leden från skalet till dalen..)
Efter den här backen så var det mkt myråkande, och till slut så hamnade vi vid "kåtan" där vi tog en fika..... Föret f o m onsdag var vad många skulle ha tyckt skitdåligt, men jag älskade det!! Ni vet när det är så här löst så att man bara sjunker så fort man hamnar utanför leden....men guuu vad kul det är just då utanför leden!! =) Sammanfattningsvis så var det precis så kul som jag hade föreställt mig!! Har redan bokat stugan igen för nästa år!!! =)

ps. du kan se lite bilder från resan här...
http://www.snowest.com/fusetalk3/messageview.cfm?catid=2&threadid=23546&STARTPAGE=1http://www.snowest.com/fusetalk3/messageview.cfm?catid=2&threadid=23546&STARTPAGE=1</a>

 

Bnht

Aktiv medlem
1 jan 2000
50
0
1
Härligt..

Kul att ni trivdes. Några tips inför nästa års turer vad avser lekplatser ;
- Åk upp till Oxsjöns norra ända. Till vänster har du ett fjäll som ni kan åka upp till "bakifrån dvs från leden som går ner till "Kåtan" i Trumvallen. Där bakom finns många långa ravinsänkor.
- Åk skoterleden upp mot Samevistet(Storhogna) och ca 300 m före svänger du vänster och åker efter högra fjällkanten. Där hittar du efter en stund roliga lekbranter, om du fortsätter kommer du på en led som går ner till Oxsjön.

Mvh//Björn