Senaste material av BiG

  1. BiG

    Burandt Signature Windshield?

    Nån som testat Burandt Signature Windshield? Har för tillfället låg ruta men skulle vilja ha nåt som skyddar lite mer men inte är lika hög som org. rutan. Värt att uppgradera från låg till Burandt rutan?
  2. BiG

    Förstärkt lyftbåge Assault/Pro-RMK

    Har 2 st förstärkta lyftbågar till Assault och Pro-RMK över. Både är pulverlackade med svart färg. Tillverkade i 6082-T6 aluminium. 700kr + frakt
  3. BiG

    Knäskydd?

    Är på jakt efter ett par knäskydd. Har försökt kolla lite men det verkar vara en jäkla djungel... Nån som har tips på några bra skydd till hyffsat pris?
  4. BiG

    S: Arc'Teryx Alpha LT jacka (Svart, XL)

    Säljer en ny och oanvänd svart Arc'Teryx Alpha LT jacka i storlek XL. Säljes pga. fel storlek Mer info här: http://www.arcteryx.com/Product.aspx?EN/Mens/Alpha-LT-Jacket 3800kr inkl. Vanlig frakt.
  5. BiG

    Polaris 2012

    Bara att klippa till en alu-plåt. Alt. köpa färdiga från t.ex SLP
  6. BiG

    Snödjup i Sverige just nu?

    Har snöat rejält i Åsele idag, drygt 40-50cm. Länge sen jag var med om så mycket snö på så kort tid :)
  7. BiG

    Inkorg tömd! =) Sms:ar en bild imorron... Nja, footweel blockers och gaugeliftern är väl allt...

    Inkorg tömd! =) Sms:ar en bild imorron... Nja, footweel blockers och gaugeliftern är väl allt tror jag.
  8. BiG

    Priskoll org. dämpare Pro RMK?

    Funderar på uppdatera dämparna i framvagnen och sälja orginaldämparna. Vad tror ni att ett lämpligt pris kan vara för 2 dämpare som gått ca. 20mil blandat körning? Inga synliga skador eller fel. Tacksam för tips :)
  9. BiG

    Team Tied till Pro RMK?

    Tittat lite på en Team Tied variator och funderar nu på vilka skillnader och för/nackdelar det är att montera en sån på en Pro RMK 2012? Vet att det går en hel del TT bestyckade Rmk's där ute så dela gärna med er av era erfarenheter :)
  10. BiG

    WRP Gauge Lifter till Polaris Pro RMK/Rush

    Säljer en WRP Gauge Lifters till Polaris Pro RMK/Rush. Som ny, endast tagen ur förpackning. 600kr + valfri frakt.
  11. BiG

    Tjena, Din PM-box är full :) Skydden är iaf klara, pm'ar detaljer när boxen är tömd!

    Tjena, Din PM-box är full :) Skydden är iaf klara, pm'ar detaljer när boxen är tömd!
  12. BiG

    Pro RMK/Rush med dekalkit?

    Har gått och blivit lite småsugen på att skaffa ett dekalkit. Vilket märke ska man satsa på? Hur länge håller sig dekalerna fräscha? Ni som har dekalkittat era lägg gärna in en bild här i tråden och skriv varifrån det är köpt.
  13. BiG

    Pro RMK 800 -12, operation förbättring II

    Hade tänkt försöka att hålla min kommande skoter i hyfsat originalskick men innan den ens är levererad så suger det i moddartarmen :) Kommer att försöka hålla den ganska diskret med mindre moddar och ändringar, i princip samma still som mitt gamla projekt; Summit 600 -10, operation förbättring...
  14. BiG

    "GLS" , The one and only...

    Tack för svaret! Fan att jag inte tänkte på det innan, hade ju varit en kanon-deal ;) Var en 3500 jag tittat på, skrev fel tidigare... Men det är iaf 3600LC som gäller? Hur går dom i snön? Är det en bra pulkdragare? Passar en matta med 32mm kammar utan modifikation? Sent from my iPhone...
  15. BiG

    "GLS" , The one and only...

    Blev sugen på att skaffa mig en GLS nu när jag sålt min skoter :) Har tittat både på 3300 och 3600, vilken är ett bättre köp? Rent spontant så känns 3300 bättre när den är fläktkyld, då den är enklare att fixa/laga själv, men om det är lite strul med 3600 kanske det är ett bättre köp? Tack på...