Senaste material av jonteponken

  1. J

    Flottör med nålventil SKS 500 -00 ??

    Jag letar efter flottör med nålventil till min Polaris 500 SKS -00. Finns ju lite på nätet men inga verkar passa min... Org nr 3130859 det mesta som finns pirat delar verkar vara 3131231. Kan det passa ändå eller är det skilllnad på storlek nålventil eller flottör?? Kollar man sprängskisser så...
  2. J

    Bränsle i luftburken!

    Har problem med min SKS 500 -00 som skickar soppa bak i luftburken.. Har bytt reeds eftersom de inte slöt tätt och trodde att det var pga detta som den skickade soppa bakåt men den fortsätter ändå! Har tagit isär och rengjort förgasarna oxå.. några tips??
  3. J

    Brännhål reeds

    Tänkte byta mina reeds eftersom mina gamla inte sluter tätt. Men när jag plockade lös dem såg jag att det var små brännhål precis "i klykan" på reedstoppersen. Vad beror detta på? Och den stora frågan är: Törs jag sätta dit mina nyinköpta Boyesen??? eller kommer det att bli brännhål i dem också?
  4. J

    Variatorvikter 10-56

    Skulle vilja få tag på vikter till min Polaris 500 SKS -00 skall vara 10-56
  5. J

    Samköp Aspen 2T-olja Skellefteå??

    Undrar om det finns någon/några som är intresserade av att köpa Aspen 2T olja som bor i eller runt Skellefteå. Det finns nämligen ingen i Skellefteå som har hemma denna olja som har fått så mycket beröm på detta forum. Jag är därför sugen på att beställa hem men man måste köpa minst 4x4 liter...
  6. J

    förgasarbestyckning 500 SKS -00??

    Hej! Tänkte få lite tips om hur jag ska få till bestyckningen på SKS:en. I cruising fart (4500-5500 varv) så bluddrar den och går lite illa. Stiften är mörkbruna. Ska jag: Byta lågfartsmunstycke? Ändra trottelnålen? andra tips?? känns väl som att den får lite mycket soppa? eller?