Senaste material av Pontusb

  1. Pontusb

    Snödjup i Sverige just nu?

    Det är i blåsjön.
  2. Pontusb

    Snödjup i Sverige just nu?

    [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] Igår togs den, ca 1.50 med snö, grym botten!
  3. Pontusb

    a-arm assault

    Hejsan! söker en undre a-arm till en polaris assault -11, om någon ev har 1 eller 2 liggandes! ev om ni har 2 st pro rmk armar till salu också!
  4. Pontusb

    Vila i frid!

    Vila i frid!
  5. Pontusb

    Boggiehjul Alu

    som rubriken lyder, Boggiehjul aluminium! undrar vad man bör använda för tum'' på vändhjulen på en assault -11
  6. Pontusb

    Snödjup i Sverige just nu?

    Tycker det är lite smått lejjsammt att sörlänningarna får snö före oss i norr IGEN!
  7. Pontusb

    Inkörning RMK Assault -11

    Hejsan, va lite smått fundersam på hur inkörningen skulle gå till, så jag va till min åf och frågade, bra fråga tyckte han, så han skulle ta reda på hur det skulle gå till.. Efter några samtal så fick han reda på att jag ska hälla 1L olja i tanken blandat med 40L bensin.. Tyckte att detta...
  8. Pontusb

    Rev dyna köpes!

    Hejsan! är ute efter en Rev dyna. skall använda den till en Mxz rev 550 -05. Skicka ett PM, om du har en liggandes! Skall inte vara några hål i den!
  9. Pontusb

    Snödjup i Sverige just nu?

    Hur mycket snö hadde ni innan?
  10. Pontusb

    Summit 800 -09 köpes !

    Hejsan, söker en Ski doo summit 800 - 2009. Om det är någon där ute som äger eller vet någon som ska sälja så köper jag! ej över 500mil. ett + om den är i jämtland, spelar dock ingen roll!
  11. Pontusb

    hillclimb x-rs 800 2010 eller assault 2010 !

    Jag ska nu köpa en skoter och ska välja mellan summit xrs hillclimb -10 eller assault -10. Finns det några för och nackdelar till dessa skotrar?! vad har dom för bränsleförbrukning tex. tar alla tips! det kommer att bli någon av dessa!
  12. Pontusb

    Importera ifrån USA!

    Hejsan! Jag vet att detta har varit upp flera gånger förut, Men, hur ser det ut idag! Jag har kikat runt lite och ser att priset i usa gemfört i sverige är brutalt stor skillnad. t.ex, en polaris assault 800 -09 skulle kosta 51.000:- i Usa, och i sverige runt 100.000;- Någon som har...
  13. Pontusb

    Ski-doo summit 800 -09

    Hejsan, funderar på att inhandla en summit 800 -09, 154'' till vintern, och har ej ägt en ski-doo förut. Någon med lite mer erfarenheter som kan berätta om det finns några plus och minus till denna maskin! ev bränsleförbrukning? Tack på förhand!
  14. Pontusb

    Pirat rem

    Hejsan, jag undrar om någon vet vart man kan få tag på billiga pirat remmar till en Polaris dragon 700 -07. Originalena är alldeles för dyra.
  15. Pontusb

    Köpes, Bakljus till Rmk 08-09

    Jag har en polaris rmk dragon 700 - 07. Baklyset på den är väldigt dåligt, Sitter olämpligt till. Söker därför ett helt nytt lyse. 08-09 sitter baklysen längst bak på chassit, Om någon har ett sådant så skicka gärna ett PM!