Senaste material av timber__ab

  1. T

    ingen tomgång

    Har ingen tomgång på JAG 340 när jag kört och stannar så lägger den av, Har skruvat på tomgångs skruven men inget händer, Den har stått länge om det kan spela roll och innan så funka den, Funderar på matarpumpen om den kan har blivit dålig för den var nog tom för det var lite meck att få fram...
  2. T

    Packning cylinder grenrör?

    Har blivit lite kladdigt med olja under grenröret, är det är det grenrörpackningen som är slut eller kan de komma från cylindern? Var får man tag i lösa grenpackningar till JAG 340?
  3. T

    Kör med trasig voltregulator?

    Går det att kör skotern med trasig voltregulator eller bränner man upp kabelssytemet? JAG 340 -87
  4. T

    H4 till framlyset brinner upp :(

    Har en JAG 340 -87 som fram lampan började lysa som bara den sen var den trasig, tog loss lampan för kontroll den hade fått sig en blåsa på själva glaset, bytt till ny men hände samma sak igen :( Kan det vara spänningsregulatorn som felar? hur kolla den? går det att koppla ur den och köra ändå?
  5. T

    superclamp??

    Någon som använder superclamp när ni spänner fast era skotrar på släpet? vill har komentarer och åsikter även vart man köper den info sidor helst på svenska.
  6. T

    Göra ruta? list till ruta?

    önskar tips om man kan gör en ny ruta själv någon som kan skriva hur man går till väga och var man får tag i plast och lister?
  7. T

    repa bukplast??

    Någon som har tips på hur man kan på bort en en ganska djup repa på sidan av bukplasten?? förutom att sätta dit en dekal inte så snyggt?
  8. T

    Drivaxel hjul?

    hur exakt placerade på drivaxeln bör drivhjulen vara? snackar om mm. vad är normalt?
  9. T

    åtdragning? snabbt svar!

    hur många kilo ska jag dra åt bultarna som håller kugghjulen?
  10. T

    mont. drivaxel lager?

    Hur monterar jag lagren på drivaxeln ska jag kyla axeln? smörja på den så att det går lätt, hur långt inn på axeln ska lagret på variator sidan, på kedjehus sidan finns bara ett läge för lagret, låsa lagret med ringen? är är till en JAG 340 -87 tacksamm för svar
  11. T

    Bult till kugghjul?

    undrar om man skall annvända gänglåsning på bultarn som håller kugghjulen? isåfall vad ska det vara för lås vätska och åtdragningsmoment? är en JAG 340 -87
  12. T

    Kedjehus,låsning?

    undrar om man skall annvända gänglåsning på bultarn som håller kugghjulen? isåfall vad ska det vara för lås vätska och åtdragningsmoment?
  13. T

    Vevstaks lager frågor... ?

    till JAG 340 -87
  14. T

    Vevstaks lager frågor... ?

    men det finns ett glapp när jag vickara den åt sidorna vad tror du om det? tacksamm för svar
  15. T

    Vevstaks lager frågor... ?

    det låter ju bra är du säker på det? var får jag tag i lagren till den? kan man byta dem själv? måste något balanseras? ska jag isåfall bara byta lagret inte nåto annat där vid vevstakn?