Senaste material av lars

  1. L

    Snödjup i Sverige just nu?

    I Hudiksvall :D hört att dom fått en halvmeter puder IGEN... Hassela måste ju vara paradiset nu!
  2. L

    A-armsskydd, Ski-doo XP bytes eller säljes

    Har ett paket med A-armsskydd, gula till färgen. Ej uppackade ännu. Kostar 1200 kr nya. Bytes mot likadana svarta eller vita, eller säljes för 1000kr. lars_p50(a)hotmail.com eller telefon nollsjunollfemsexfyraniosjufemnio.
  3. L

    Snabbaste skotern?

    Men!!!!
  4. L

    Funäsdalsfjällen i nyår?

    Nån som är sugen på att köra lite? Jag kommer att häcka i stugan i Tänndalen och det vore roligt att köra med lite nya förmågor. Byta hemliga ställen så att säga. Hör av er!
  5. L

    Gamla skotrar runt 5-10 tusen.

    Han har säkert både köpt och sålt skoter vid det här laget...
  6. L

    Bra lekskoter

    Tror du inte han har köpt skoter då? Tråden skapades i februari.
  7. L

    Hitta pipor till rotax 494

    Jag köpte mitt från www.goodwinperformance.com. Var till formula 500 så varvet blev lite för högt, men jag har andra förgasare så det blev rätt ändå.
  8. L

    Fan vad lyxigt med en rx1:a

    Hur skulle du fått tag i din blizze om ingen hade köpt den ny då? Och tacka gud för att utvecklingen går framåt. Annars hade du ju inte ens haft blizzen, utan åkt omkring på en... ja vadå? 60-talare? Tycker du är dum som köpt en så ny skoter, när jag tänker efter.
  9. L

    Hitta pipor till rotax 494

    Jag mätte inte motståndet före och efter så det är svårt att säga, men med tanke på att röret och dämparen är cirka 60mm i innerdiameter så skulle jag tro att burken flödar typ 100% mer än originalet. Det är ju ändå pipan som ska stå för motståndet/backpulserna i en tvåtaktare. Det enda som kan...
  10. L

    Hitta pipor till rotax 494

    Speedtechburken är till en rev 800 från början. Lite omsvetsad nu. Efter att jag hade kapat bort ljuddämparen fick jag svetsa dit en grej som passade i konan på burken, that´s it.
  11. L

    Hitta pipor till rotax 494

    Jaja, det sitter en fjäder där ståltråden satt vid tillfället för fotografering - hade bara en fjäder löst precis när jag var färdig med operationen.
  12. L

    Hitta pipor till rotax 494

    Jag har kapat isär och satt dit en speedtechburk på min 494 iallafall. Den låter faktiskt inte så mycket ändå.
  13. L

    Rev800 06 eller RC800 06 ?

    Ha i åtanke att RC -06 har RCG-boggin. Denna var egentligen inte anpassad till framflyttad körställning, hängde med från det gamla EVO-chassit. Tänk även på att rev -06 saknar barnsjukdomar eftersom modellen hade funnits ett antal år. Vore jag du skulle jag satsat på en -07 RC eller ännu hellre...
  14. L

    Förgasarbestyckning enduro 600 sp

    Du kan nog bestycka ner den två steg och få 5hk till. Jag hade en Rave 800 -01 som jag gjorde så på, blev mycket piggare
  15. L

    Nån som bytt till flatslide?

    från rundtrottel till flatslide alltså, har en gammal rotax RV-motor som jag har trimmat en del, vill byta från TM(?) 34 till flatslide 34. De jag ska montera har suttit på en 440reedmotor. Vore fint med tips, måste jag bestycka om mycket osv... är det dubbla soppamatningar till flatslide?